Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână! Ce dietă a ținut prezentatoarea TV

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână! Ce dietă a ținut prezentatoarea TV
Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână! Ce dietă a ținut prezentatoarea TV

De asemenea, cele șase mese conțin mulți nutrienți și minerale. ”A trecut o săptămână de când am început dieta. Hai să vedem, 56,9. Am început dieta cu 59,7 kilograme. Deci am dat aproape trei kilograme. Ideea este că aș fi dat și mai mult, dar am fost pe la rude, m-au pus la masă, am fost la ziua lui Pepe, mi-a dat să mănânc tort, să beau șampanie, deci dacă am și trișat și tot am dat jos trei kilograme, vă dați seama ce bună este această dietă”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, este foarte activă în mediul online și nu trece o zi fără să le arate fanilor cele mai importante clipe din viața ei. De data aceasta, frumoasa vedetă s-a afișat în fața tuturor cu o veste foarte bună, mai exact aceea că a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme în doar o săptămână.

Citeste si: Dieta Soniei Burtic. "Conceptul meu este unic în România”

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână!
Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână![Sursa foto: Instagram]

Dieta Mirelei Vaida. Ce alimente consumă zilnic

După ce a făcut proba cântarului și a văzut că a slăbit trei kilograme în doar o săptămână, Mirela Vaida și-a anunțat fanii. Vedeta a fost invitată recent la ziua lui Pepe, dar a mers și în vizită la rude, acolo unde a servit tot felul de mâncăruri la care nu s-a putut abține, astfel că dieta nu a mers atât de bine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Chiar și așa, Mirela Vaida tot a reușit să scape de 3 kilograme, așa că a ținut să se mândrească și în fața urmăritorilor de pe Instagram. Ce alimente a consumat în această perioadă?

Citeste si: Cum a slăbit Emilia Ghinescu 10 kilograme în 2 luni. Ce dietă a ținut: „Nu am făcut nicio micșorare de stomac”

Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână!
Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână![Sursa foto: Instagram]

Ce alimente a consumat Mirela Vaida

Prezentatoarea TV a mărturisit că este vorba despre o dietă miraculoasă, care conține șase mese slabe în calorii, fără zahăr și carbohidrați.

De asemenea, cele șase mese conțin mulți nutrienți și minerale.

„A trecut o săptămână de când am început dieta. Hai să vedem, 56,9. Am început dieta cu 59,7 kilograme.

Deci am dat aproape trei kilograme. Ideea este că aș fi dat și mai mult, dar am fost pe la rude, m-au pus la masă, am fost la ziua lui Pepe, mi-a dat să mănânc tort, să beau șampanie, deci dacă am și trișat și tot am dat jos trei kilograme, vă dați seama ce bună este această dietă”, a spus Mirela Vaida.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum își menține Andreea Marin silueta. Care este rețeta ei secretă de pizza care a ajutat-o să slăbească

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies