Dieta Soniei Burtic. "Conceptul meu este unic în România”

dieta soniei burtic
Dieta Soniei Burtic

Sonia Burtic este cunoscută ca fiind nutriționistul vedetelor. Însă știați care este secretul acestei diete?

Aflați din rândurile următoare în ce constă mai exact dieta Soniei Burtic, dar și care au fost, până în acest moment, vedetele pe care le-a ajutat să scape de kilogramele nedorite. În plus, descoperiți și care sunt caracteristicile acestei diete unice în România.

 

Dieta Soniei Burtic

Se pare că dieta Soniei Burtic este cunoscută și urmată de nenumărate vedete de la noi din țară, motiv pentru care i se spune și nutriționistul vedetelor.

Printre vedetele care au urmat această dietă a Soniei Burtic se află și Simona Pătruleasa, Silvia Ioniță, Feli, Anca Ciota, Cristina Șișcanu, Cristina Vasiu și multe altele.

De curând, Sonia Burtic a fost invitată în cadrul Știrilor Kanal D, moment în care a dezvăluit mai multe aspecte importante, legate de celebra dietă care ajută atât vedete, cât și multe alte persoane.

sonia burtic nutritionistul vedetelor
Dieta Soniei Burtic[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum îți dai seama că ai făcut apendicită. "Apendicita se descoperă doar când mergem la doctor”

 

Este sau nu scump un plan de alimentație din dieta Soniei Burtic

Sonia Burtic susține faptul că dieta pe care aceasta o oferă pacienților săi, nu este una standard pe care să o folosească la absolut toate persoanele care îi cer ajutorul, atunci când vine vorba despre procesul de slăbire.

Astfel încât, în funcție de modul de viață al fiecărei persoane în parte, dieta este ajustată și modificată, însă nu este nevoie să cheltuim o sumă mare de bani, pentru a ne putea menține silueta, intactă.

Să știi că să mănânci sănătos este mult mai economisitor și acest fapt mi-l confirmă pacienții mei extrem de des. Îmi spun „Sonia, pân ă acum mergeam la cumpărături și cumpărăm de toate, dar fără o direcție exactă.

Acum nu cumpăr nici mai mult, nici mai puțin. Știu exact ceea ce trebuie să cumpăr și nu mai cumpăr în exces, ca ulterior să arunc. Economisești bani, timp și scapi și de kilograme.

Sunt pacienți care spun că nu au timp să gătească și vor dietă cu mese din oraș. Îmi dau restaurantele, însă evident că mâncarea din oraș este mult mai scumpă în comparație cu cea pe care ne-o preparam acasă.

Deci, mă adaptez în funcție de fiecare pacient, având în vedere că nu lucrez decât pe diete personalizate. Nu sunt 2-3 diete pe care să le dau tuturor, fiecare pacient are propria lui dietă și atunci, evident că este foarte ușor să adaptez dieta astfel încât să-i fie exact ceea ce are nevoie și din punct de vedere financiar.”, a declarat Sonia Burtic, nutriționistul vedetelor.

cat slabesc cu dieta soniei burtic
Dieta Soniei Burtic[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce să faci pentru poftă de mâncare. Care sunt cauzele pentru care nu aveți poftă de mâncare

 

Câte kilograme a slăbit cel mai mult un pacient, cu dieta Soniei Burtic

Un aspect foarte interesant pentru majoritatea persoanelor care încep să țină o dietă de slăbire, constă în numărul de kilograme pe care îl vor scădea din greutatea lor, la finalul respectivei diete: „ Media este de 15-30 de kilograme. Însă una dintre paciente, a slăbit cel mai mult 50 de kilograme, în decurs de 6 luni și are deja mai bine de un an de când se menține la noua ei greutate.”, a menționat Sonia Burtic.

Se pare că indiferent de vârsta pe care o avem, nu este deloc imposibil să ajungem la greutatea dorită, în majoritatea cazurilor, fiind chiar benefică o astfel de schimbare, pentru sănătatea proprie. Majoritatea persoanelor sunt de părere că, cu cât înaintăm mai mult în vârstă, cu atât este mai greu să slăbim, însă Sonia Burtic este de altă părere: „ Nu slăbim mai greu pe măsură ce îmbătrânim. Dacă știi din punct de vedere medical, ceea ce se întâmplă în organism la fiecare moment în viață, pentru că altfel sunt procesele în organism la vârsta de adolescență sau la copii, sau la 30 de ani sau la 70 de ani. Se poate! Însă nutriționistul trebuie să știe exact ceea ce ai nevoie, pentru că avem nevoie de una la 20 de ani și alta avem nevoie la 50 de ani.”.

sonia burtic
Dieta Soniei Burtic[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce să faci pentru poftă de mâncare. Care sunt cauzele pentru care nu aveți poftă de mâncare

 

Idee de meniu din dieta Soniei Burtic, pentru o zi în vacanță

Mic-dejun- un ou, puțină brânză, avocado, puțină pâine integrală, câteva legume (roșii, castraveți, ardei) și o cafea

Gustare- orice fruct

Prânz- o supă cremă sau o ciorbă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gustare- o prăjitură fără prea multe creme

Cină – o porție de paste cu fructe de mare sau cotlet de berbecuț sau vită cu legume la grătar

Dieta Soniei Burtic[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: La ce temperatură se coace carnea de porc. Cum gătești carnea pentru a avea cea mai fragedă friptură

 

Cum a slăbit Silvia Ioniță datorită dietei Soniei Burtic

Printre nenumăratele vedete care au apelat la dieta Soniei Burtic, se află și Silvia Ioniță. Se pare că aceasta este foarte mulțumită cu rezultatele pe care le-a obținut, după ce a urmat un stil de viață și o alimentație după nevoia proprie.

Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional! N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea- ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi ”, a dezvăluit Silvia Ioniță

vedete care au slabit cu dieta soniei burtic
Dieta Soniei Burtic[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Top 10 alimente care te ajută să slăbești



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Doar asta mâncam la regim”. Alina Laufer, despre kilogramele pe care le-a dat jos după naștere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies