Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară! Cum arată inelul pe care l-a primit

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară
Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară

Prezentatoarea TV a fost cerută a doua oară în căsătorie de către soțul ei, Alexandru Vaida!

Mirela Vaida a plecat încă de vineri cu familia ei într-o excursie prin țară. Frumoasa prezentatoare TV, soțul ei și cei trei copii au vizitat locuri de poveste în acest weekend, iar când a ajuns la Sighișoara le-a dat fanilor vestea cea mare: a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie de către soțul ei, Alexandru Vaida. Cum arată inelul pe care l-a primit?

Citeste si: Iasmina Halas și Alin Văcăreanu sunt din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară
Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară

Printre imaginile cu cei mici, surpinși în timp ce se distrau de minune, vedeta de televiziune a postat și inelul pe care l-a primit de la soțul ei. Fanii au rămas de-a dreptul surprinși să vadă bijuteria superbă cu diamant, dar și mesajul pe care l-a scris în postare. Mirela Vaida a confirmat vestea cea mare, spunând că a fost cerută în căsătorie. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară
Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Cunoscuta prezentatoare TV a povestit, acum mai mulți ani, că a fost cerută în căsătorie pentru prima dată într-un mod mai puțin obișnuit, nunta fiind ulterior organizată în doar 40 de minute. Astfel, Mirela Vaida era cerută în căsătorie în mașină, în timp ce ea și partenerul ei de viață așteptau la semafor, în una dintre cele mai aglomerate intersecții din Capitală. 

Citeste si: Walter Zenga iubește din nou după divorțul de Raluca! Cine este și cum arată actuala lui parteneră

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a povestit Mirela Vaida în cadrul unei emisiuni televizate.

De curând, frumoasa vedetă și soțul ei, Alexandru Vaida, au împlinit 12 ani de căsătorie. Cei doi au trei copii împreună: Carla, Vladimir și Tudor, iar viața lor de familie este perfectă, cu toate că soțul acesteia nu preferă să își expună viața persoanală.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Roxana Vancea, siluetă de invidiat în aproape nouă luni de sarcină! Cum s-a pozat vedeta: „Mai e un pic!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies