Mirela Vaida s-a lăsat pozată complet dezbrăcată! Vedeta şi-a alungat toate inhibiţiile!

Mirela Vaida s-a lăsat pozată complet dezbrăcată! Vedeta şi-a alungat toate inhibiţiile!
Mirela Vaida s-a lăsat pozată complet dezbrăcată! Vedeta şi-a alungat toate inhibiţiile!

Mirela Vaida s-a lăsat pozată complet dezbrăcată! Vedeta şi-a alungat toate inhibiţiile şi a arătat cât este de frumoasă în costumul Evei!

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România. Vedeta a fost întotdeauna discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, nu a fost implicată în scandaluri şi a avut doar apariţii "cuminţi", atât pe micile ecrane cât şi la evenimentele mondene.

Ei bine, după ce a devenit mămică pentru a treia oară şi a slăbit în timp record, protagonista noastră şi-a alungat toate inhibiţiile şi s-a lăsat pozată într-o ipostază incendiară, în care nu te-ai fi aşteptat să o vezi vreodată.

Citeste si: Toată lumea se întreabă cu cine va sta fetița Biancăi Drăgușanu acum că mama s-a măritat cu Alex Bodi! Avem toate informațiile EXCLUSIV

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mirela Vaida s-a lăsat pozată complet dezbrăcată! La 37 de ani, vedeta este o femeie desăvârşită. 

Mai exact, frumoasa blondă s-a dezbrăcat de toate hainele, a intrat în cada ei plină cu spumă şi a stat în faţa aparatului de fotografiat în cea mai provocatoare poziţie.

După cum vedeţi, Mirela Vaida are cu ce să se mândrească. Prezentatoarea tv are forme de invidiat, o siluetă superbă şi, în plus, ştie să pozeze sexy, dar, paradoxal, decent în acelaşi timp, şi nu are niciun crâmpei de vulgaritate.

La 37 de ani, vedeta este o femeie desăvârşită.

Citeste si: Mirela Vaida, despre momentul în care a fost conceput al treilea bebeluș: „Ăia care fac mult amor ştiu să... ”

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Am găsit-o pe "SOSIA" Andrei! Îţi dai seama, din poze, care e artista şi care e tânăra care seamănă IZBITOR cu ea?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies