Moarte șocantă după înmormântare la Vaslui. A făcut infarct la toaletă

Moarte șocantă după înmormântare la Vaslui. A făcut infarct la toaletă
Moarte șocantă după înmormântare la Vaslui. A făcut infarct la toaletă

Un om a avut parte de o moarte șocantă, chiar în toaleta unui restaurant din județul Vaslui. Din primele informații, bărbatul a făcut infarct în timp ce se întorcea de la înmormântare.

 

Bărbatul a decedat în zona cunoscută popular că „Popas Costești”. Surse judiciare au precizat, pentru EVZ, că apelul la 112 a fost efectuat la ora 09.30. Bărbat în cauză, în vârstă de 41 de ani, este domiciliat în județul Alba.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce i-a zis Andreea Bălan Mirelei Vaida, înainte de operaţia de cezariană: „Ziceai că prevestește că o se întâmple o nenorocire”

A participat la o înmormântare în comuna Banca, sat Tifu și, la plecare, împreună cu cei doi bărbați, tot din județul Alba, a oprit la un local de alimentație publică de la marginea DE 581 „ca să servească o cafea și o apă”. Omul a mers, apoi, la grupul sanitar al localului.

Citeşte continuarea AICI



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce i-a zis Andreea Bălan Mirelei Vaida, înainte de operaţia de cezariană: „Ziceai că prevestește că o se întâmple o nenorocire”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies