Modele de unghii pentru primăvara anului 2021. Află ce se poartă și ce nu!

Modele de unghii pentru primăvara anului 2021
Modele de unghii pentru primăvara anului 2021. Află ce se poartă și ce nu!

Iată ce modele de unghii se poartă în primăvara acestui an și care sunt recomandările specialiștilor.

Sezonul acesta se poartă ojele translucide, tonurile calde fiind cele mai căutate în anotimpul cald. Unghiile scurte și simple au revenit în tendințe, sculpturile și paietele fiind de domeniul trecutului.

Modele de unghii simple pentru primăvara anului 2021

Primăvara anului 2021 aduce noi schimbări în ceea ce privește tendințele în materie de unghii. Așa cum probabil anticipați, preferințele clientelor au început să fie orientate către modele simple de manichiură, fiind din ce în ce mai puține cele care își doresc picturi sau sclipici din belșug.

Specialiștii, în egală măsură, anunță că unghiile simple sunt alegerea ideală pentru o manichiură de primăvară, tonurile calde și imprimeurile florale de bun gust fiind cele recomandate.

Modele de unghii pentru primăvara anului 2021

Citeste si: Cum se fac unghiile Baby Boomer. Le poți face singură, acasă

Modele de unghii scurte de primăvară

Unghiile scurte sunt preferatele clientelor care nu sunt adeptele unei manichiuri încărcate.

Acestea sunt cele mai practice pentru doamnele care tastează la calculator sau desfășoară zilnic activități în gospodăria proprie.

Se pare că acest model de unghii este și preferatul domnilor, întrucât oglindesc o femeie muncitoare, îngrijită, care preferă simplitatea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Modele de unghii pentru primăvara anului 2021

Modele de unghii cu gel 

Unghiile cu gel sunt cele mai durabile, putând să reziste intacte până la o lună și jumătate, dacă le îngrijiți corespunzător. Deși are o textură mai groasă, gelul este preferat de adolescente, în special, întrucât poate fi modelat în diverse forme și te scapă de grija manichiurii o bună bucată de timp.

Modele de unghii pentru primăvara anului 2021

Modele de unghii lungi pentru primăvara anului 2021

Dacă totuși preferați unghiile lungi, trebuie să fiți foarte atente ca forma aleasă să se potrivească formei degetelor. Astfel, manichiura nu va avea nicio notă de vulgaritate și veți obține unghii lungi și elegante, în egală măsură.

Citeste si: Cum îți faci manichiura perfectă. Iată trucurile care îți fac viața mai ușoară

Modele de unghii pentru primăvara anului 2021

Modele de unghii naturale pentru primăvara aceasta

Dacă nu sunteți adeptele unei manichiuri cu ojă semipermanentă sau gel, puteți alege să aplicați o culoare de primăvară pe unghia naturală. Manichiura nu va ține la fel de mult ca în cazul unei manichiuri cu gel, însă unghiile vor fi mai sănătoare pe termen lung.

Ce NU se mai poartă în primăvara anului 2021

Nails-artiștii susțin că nu mai sunt de actualitate texturile complexe, pictura și sculptura pe unghie fiind de domeniul trecutului.

În primăvara anului 2021 se poartă simplitatea, design-ul minimalist fiind recomandarea specialiștilor în domeniu pentru o manichiură de bun gust.

 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies