Momente cumplite pentru o artistă cunoscută! A fost răpită și abuzată timp de patru săptămâni

Duffy
Duffy

Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele de groază pe care le-a trăit timp de o lună de zile. Ce a pățit îndrăgita vedetă.

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume a trecut printr-o experință șocantă în urmă cu 10 ani. Vedeta și-a deschis abia acum sufletul și a dezvăluit prin ce a trecut. Duddy, interpreta piesei „Mercy”, a fost răpită, dusă într-o țară străină și violată timp de 4 săptămâni.

Violul este ca şi cum ai trăi o crimă, eşti viu, dar mort ”, a scris artista pe Instagram.

„Tot ce pot să spun este că a durat mult, câteodată a părut că nu se mai sfârşeşte, pentru a readuna bucăţile sparte din mine”, a mai spus aceasta.

Cântăreaţa galeză a câştigat trei premii Brit şi un Grammy după succesul albumului de debut „Rockferry”, dar a dispărut total din lumina reflectoarelor după lansarea celui de-al doilea material discografic, „Endlessly”, în 2010, iar fanii s-au întrebat mereu ce s-a întâmplat cu ea în acest timp.

Abia în urmă cu câteva luni și-a deschis sufletul, după ce un jurnalist a căutat-o și a reușit să vorbească mai mult cu ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Artista a povestit în premieră că a fost drogată în locuinţa ei, violată şi dusă apoi într-o altă ţară, potrivit BBC.

Era ziua mea, am fost drogată la restaurant, am fost drogată apoi timp de patru săptămâni şi am mers într-o ţară străină”, a povestit Duffy, care a explicat că a fost dusă într-un hotel, unde agresorul a violat-o.

„M-ar fi ucis”

Duffy
Duffy


Artista a mai spus că a vrut să fugă, dar i-a fost teamă că acesta va suna la poliţie.
Ulterior, agresorul a readus-o în Marea Britanie, dar a ameninţat-o că o va ucide.

Citeste si: Vești grozave! A rămas însărcinată, la numai cinci luni după ce a pierdut o sarcină

Duffy, la un pas de a-și schimba numele, pentru a nu mai fi cunoscută

„Nu mă simţeam în siguranţă să merg la poliţie. Am simţit că, dacă ceva nu ar fi mers bine, aş fi fost moartă, m-ar fi ucis.

Nu puteam risca să meargă ceva prost sau să apar la ştiri în timp ce mă aflam în această situaţie periculoasă”, a povestit aceasta, spunând şi că a fost pe punctul de a se sinucide.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Drama prin care trece Tily Niculae după ce a devenit mamă: „Trec printr-un șoc”

„Ascunzându-mă, nevorbind despre asta, am permis violului să îmi devină companion”, a spus Duffy, care a luat în considerare şi ideea de a-şi schimba numele şi aspectul fizic şi de a pleca în altă ţară.

„Credeam că dezvăluirile publice îmi vor distruge viaţa, emoţional, dar faptul că am ascuns povestea mi-a distrus viaţa mai mult.

Cred că faptul că nu cânt mă ucide mai mult. Pot lăsa în urmă acest deceniu. Acolo unde îi este locul. Din fericire nu vor mai fi comentarii precum ‘Ce s-a întâmplat cu Duffy’, acum că ştiţi… iar eu sunt liberă”, a concluzionat cântăreaţa.

foto: Hepta.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Drama prin care trece Tily Niculae după ce a devenit mamă: „Trec printr-un șoc”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies