Momente dificile în viața Oanei Roman, după împăcarea cu Marius Elisei: „Nu mă simt în apele mele”

Oana Roman
Oana Roman

Oana Roman le-a dat fanilor o veste neașteptată! Ce se întâmplă cu vedeta după împăcarea cu Marius Elisei.

Oana Roman părea că trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, asta după ce s-a împăcat cu Marius Elisei, dar lucrurile stau de fapt altfel.

Citeste si: Bianca Comănici vorbește, cu lacrimi în ochi, despre trecutul ei: „Mi-a propus să...!"

Aceasta a mărturisit fanilor de pe Instagram că are mai multe probleme de sănătate, îngrijorător fiind faptul că s-a mai confruntat cu ele în trecut, dar de această dată este diferit.

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman este la spital? Care e starea ei de sănătate în acest moment

Fiica lui Petre Roman le-a mărturisit fanilor, cu o seară în urmă, că nu se simte bine în această perioadă și că urmează să se ducă la spital pentru a face un set de analize în speranța că va descoperi ce are.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cătălin de la Puterea dragostei, implicat într-un grav accident rutier

Mai mult, aceasta a recunoscut că nu și-a mai făcut analizele de aproape 8 luni, știind clar faptul că problemele sale cu tiroida ar putea reapărea oricând.

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

„De câteva zile nu prea mă simt în apele mele.

Probabil este și oboseală de la toată munca pe care eu o depun în curte, pentru că muncim singuri..

M-am hotărât să mă duc să îmi fac niște analize, pentru că nu mi-am făcut de aproape 8-9 luni și mâine dimineață mă duc la spital să îmi fac un set complet de analize și să văd ce se întâmplă, pentru că îmi e să nu am iar probleme. Tare îmi e că de la multe întâmplări, destul de mult stres și probleme ca la toată lumea tiroida mea s-a dereglat iarăși”, a spus ea într-un Instastory.

Citeste si: Elena Marin trebuie să se opereze după Survivor România: „Nu aveți idee...”

Pe lângă activitățile epuizante, Oana Roman își îndeplinește rolul de mamă și iubită cu brio, iar stresul cu care se confruntă zilnic i-ar putea înrăutăți problemele de sănătate pe care le are. În plus, vedeta trebuie să aibă grijă și de mama ei, despre care se știe deja că are nevoie de o atenție deosebită.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Semne ca partenerul tau are frica de angajament

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies