Momente grele la Puterea dragostei! Alex Bobicioiu a ajuns de urgență la spital! ”Mă durea îngrozitor! Nu am mai putut să respir” EXCLUSIV

Momente grele la Puterea dragostei! Alex Bobicioiu a ajuns de urgență la spital! ”Mă durea îngrozitor! Nu am mai putut să respir” EXCLUSIV
Momente grele la Puterea dragostei! Alex Bobicioiu a ajuns de urgență la spital! ”Mă durea îngrozitor! Nu am mai putut să respir” EXCLUSIV

Alex Bobicioiu de la Puterea dragostei are probleme de sănătate în zona lombară, astfel că, a fost nevoit să se ducă la spital, pentru a-și reveni

Alex Bobicioiu a trecut prin clipe dificile în urmă cu doar câteva zile. Fostul concurent de la Puterea dragostei a ajuns la spital, cu grave probleme la spate, dar și în stare de șoc. ”Mă durea îngrozitor! Nu am mai putut să respir pur și simplu! Nu am crezut niciodată că mie, unui om sănătos, fără vreo problemă avută vreodată, să mi se întâmple o asemenea nenorocite.

Vă spun sincer, nu puteam să mă mișc sau să vorbesc”, a dezvăluit tânărul într-un live.

Dincolo de durere, Alex avea să întâmpine și o serie de greutăți din partea cadrelor medicale. ”Împreună cu Zenys, prietenul meu, m-am dus la Spitalul Municipal, la Urgențe. Culmea este că acolo am dat de o birocrație incredibilă. Două ore m-au plimbat cu niște foi, de la un cabinet la altul, și degeaba, căci aistentele sau medicii nu m-au băgat deloc în seamă.

Nu mi-au făcut nici măcar un calmant, de ajunsesem să fiu disperat total. Nu știam ce să mai fac să se uite cineva la mine”, a spus, cu dezamăgire în glas, Bobicioiu.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Florin Rusu de la Puterea Dragostei, în doliu! Concurentul și-a pierdut bunicul

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, mesaj de iubire trimis din SUA ”Vreau să știi că sunt cu inima alături de tine”

Alex Bobicioiu a ajuns la spital! ”Mi s-a făcut o puncție în spate”

Alex Bobicioiu a ajuns la spital și a stat acolo timp de patru ore pentru a-și putea ameliora durerile lombare. ”Din păcate, la Municipal nu mi s-a dat nimic, nici atenție, nici medicamente, de aceea, m-am hotărât să apelez la o clinică privată. Este adevărat, am plătit bani mulți acolo, dar cum am intrat pe culoare, am fost preluat de o asistentă și imediat, am fost tratat corespunzător.

Mi s-au făcut mai întâi investigații, apoi, o puncție în coloană, pentru a-mi dispărea durerea. În următoarea oră, mi-am revenit și m-am întors acasă, dar cu indicații clare, nu mai am voie să fac sport decât după ce voi face un RMN, trebuie să am grijă la alimentație sau la odihnă”, a conchis fostul concurent de la Puterea dragostei în același live.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies