Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns
Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

None şi Andra au recunoscut că e ceva între ei! Lui Bogdan Mocanu nu i-a venit să creadă!

Bianca a făcut dezvăluiri bombă care l-au făcut să plângă pe Bogdan Mocanu. Bruneta a zis nu doar că Andra are o relaţie în paralel, cu None, dar şi că ar vorbi des la telefon şi cu Jador. Mai mult decât atât, iubita lui Livian a declarat că a auzit la machiaj că Andra, Andreea Pirui şi None plănuiau să plece împreună, cu maşina tânărului, la Bucureşti.

None:" Am vorbit cu Andra anumite lucruri, dar prefer să rămână intime: o să le lămurim noi"

Andra:" None a spus că aşteaptă ca eu să renunţ la Bogdan, că va avea răbdare şi nu va pune presiune pe mine"

Citeste si: "Nimeni nu vede adevărul? L-a umilit Bianca în ultimul hal, l-a făcut din om "neom"! Vezi de ce susţin concurenţii că "vulpiţa" îşi bate joc de Livian! EXCLUSIV!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bogdan Mocanu:" Prefer să ascult doar. Deocamdată nu vorbesc"

None şi Andra au recunoscut că e ceva între ei! "E frumos"

Andra:" Nu-l cunosc aşa bine pe None, dar e frumos"

Bogdan:" Sunt dezamăgit. Nici nu pot să procesez tot şi nu-mi vine să cred cât am ajuns să ţin la o persoană care..."

Apoi Andy şi Bogdan s-au ameninţat.

Citeste si: Cum au anunţat Simina şi Alex Zănoagă că vor avea un copil? Imaginea aceasta a obţinut zeci de mii de like-uri! "Felicitări" FOTO!

Andy:" Taci, măi, căţeluş cu părul creţ"

Bogdan:" Poate mă ridic la tine, mă"

Andreea Mantea l-a trimis afară pe Bogdan apoi Andy i-a spus moderatoarei să "nu-l mai aducă pe fraierul de Bogdan în platou".



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ligi de la Puterea Dragostei a blocat traficul în Istanbul! A ieşit pe stradă fără sutien, cu o bluză semitransparentă! Mai mulţi bărbaţi au urmărit-o şi au fluierat-o! Imagini BOMBĂ!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies