Momentul in care Denisa a intrat in COMA! "Se umflase atat de mult ca medicii au spus ca ar putea sa plesneasca"

Momentul in care Denisa a intrat in COMA!
Momentul in care Denisa a intrat in COMA! "Se umflase atat de mult ca medicii au spus ca ar putea sa plesneasca"

Dezvaluiri nestiute, marti seara, in platou la WOWbiz, dupa ce reporterul Adrian Velea a reusit sa stea de vorba cu mama Denisei.

Dezvaluiri nestiute, marti seara, in platou la WOWbiz, dupa ce reporterul Adrian Velea a reusit sa stea de vorba cu mama Denisei. Cu lacrimi in ochi, femeia i-a povestit tot ce avea pe suflet, fara sa isi doreasca sa apara in fata camerelor de luat vedere.

"Din cauza faptului ca citostaticele nu ii faceau bine, au hotarat sa il opreasca. Stiu ca intreruperea tratamentului nu o poti face de una singura.

Cei din familie au decis sa intrerupa tratamentul, fara acordul medicului specislist. Spunea ca se trezea seara si o schimba si de 10 ori de tricou. Transpira foarte mult, se simtea rau, avea febra.

Nu o condamn pe aceasta doamna, isi vedea copilul bolnav, venea de la tara, unde locuia si isi vedea copilul in pat fara vlaga.

A ascultat de Marian (n.r. vraciul Denisei) si au facut tot ce le-a spus. Marian citea pe internet cateva lucruri si le aplica Denisei. Orice citea pe internet ii spunea sa cumpere si asta si asta, iar se ajunsese ca acestei fete sa ii faca 75 de fiole de vitamna C pe zi. Pentru ca corpul sa absoarba vitamina C, aceste fiole trebuiau luate cu niste saruri, iar din cauza acestor saruri a facut 95% retentie de apa, iar daca mai facea 5% retentie de apa, murea.

Mama Denisei mi-a spus ca pe langa acele fiole de vitamina C lua 30 de pastile dimineata, alte 30 la pranz si inca 30 seara. Indiferent ca sunt medicamente naturiste, orice exces dauneaza ficatului"
, a redat Adrian Velea, reporterul emisiunii, din discutia avuta cu mama artistei.

Mama cantaretei a confirmat si faptul ca a existat un moment de cumpana in familie

"A trebuit sa cheme Salvarea pentru ca pe langa aceste pastile, acest Marian i-a dat o pastila, iar Denisa ar fi intrat in coma.

In urma retentiei de apa si a acelei pastile, a intrat in coma.
Celor de la Salvare nu le-a venit sa creada ca e Denisa pentru ca in urma retentiei de apa te umfli. Doctorii au spus ca le este frica sa o transporte la spital, pentru ca ar putea plesni.
Au reusit sa o duca la ambulanta, au coborat 14 etaje. Iubitul Denise era cel care il sustinea pe Marian",
a mai spus reporterul WOWBiz.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce tragedie! Denisa se pregateste de moarte: "A fost dorinta ei sa aiba langa ea o lumanare neinceputa"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies