Mona de la "Puterea Dragostei", colaborare neașteptată cu doi maneliști celebri

mona puterea dragostei concurenta manelisti proiect
Mona a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea Dragostei"

Mona de la "Puterea Dragostei" i-a lăsat pe toți mască atunci când s-a filmat alături de doi cântăreți celebri, de manele.

Mona de la "Puterea Dragostei" și-a făcut apariția pe rețelele de socializare alături de două nume "grele" din industria muzicală. Fosta concurentă a show-ului le-a povestit fanilor despre un nou proiect muzical alături de Copilul de Aur și Vali Vijelie.

Mona de la "Puterea Dragostei", colaborare inedită

Mona Stoian își uimește din nou fanii prin cea mai nouă apariție în social media. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a mărturisit că va urma să apară într-un videoclip de manele alături de Copilul de Aur și Vali Vijelie.

Mona nu a ezitat să-și împartă fericirea cu fanii pe care îi are pe rețelele de socializare, iar comentariile de felicitare nu au întârziat să apară.

Citeste si: Cristian Marinescu a vorbit cu părinţii lui, la Puterea Dragostei! Ce au spus aceştia despre frumoasa Aya?!

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" va dansa într-un videoclip alături de cei doi maneliști: „Bună seara, dragilor! Sunt alături de Sorinel și de Vali Vijelie.

Urmăriți-ne, urmează un nou clip!”, a declarat Mona.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

mona stoian puterea dragostei manelisti muzica
Mona Stoian de la "Puterea Dragostei" a reușit să-și clădească o viață liniștită în afara concursului[Sursa foto: Instagram Mona]

„Se va numi Viața de tine!!! Vă pupăm!”, le-a transmis și Vali Vijelie celor care îi urmăreau.

Mona de la "Puterea Dragostei" a fost într-o relație cu George, dar dragostea lor nu a triumfat până la urmă.

Citeste si: Fosta concurentă de la Puterea dragostei a recunoscut că este însărcinată

„Mă numesc State Lavinia Cristina, mi se spune Mona. De profesie sunt cosmeticiană, iar ca hobby îmi place foarte mult să călătoresc, să mă plimb prin parc și să merg la cinema. Mă aflu în această competiție din dorința de a cunoaște oameni noi și de ce nu puterea dragostei”, a spus Mona atunci când a intrat în casa iubirii.

De asemenea, la începutul competiției, Mona a descris și ce așteptări are de la un viitor partener cu care ar putea să-și construiască un viitor măreț.

mona puterea dragostei concurenta
Mona de la "Puterea Dragostei" a reușit să treacă peste toate greutățile cu care a întâmpinat-o viața[Sursa foto: Instagram Mona]

„Nu aș accepta niciodată că bărbatul de lângă mine să mă mintă, să mă înșele și să fie gelos. Sunt o femeie greu de cucerit și îmi intri greu în grație, dar dacă vrei să mă ai trebuie să lupți!”, a spus Mona pe atunci.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală la miezul nopții!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies