Mona de la Puterea dragostei, surprinsă alături de un bărbat misterios în noaptea dintre ani! Prima imagine cu cei doi

Mona de la Puterea dragostei, surprinsă alături de un bărbat misterios în noaptea dintre ani!
Mona de la Puterea dragostei, surprinsă alături de un bărbat misterios în noaptea dintre ani!

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale și-a făcut apariția în mediul online alături de un nou partener!

Mona se află pe lista celor mai cunoscute și apreciate foste concurente din sezonul 3 al emisiunii fenomen de la Kanal D, Puterea Dragostei. Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare, astfel că a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani care o susțin și o apreciază pentru ceea ce este și ce face.

De-a lungul timpului, Mona a avut mai multe relații eșuate, care nu au dus nicăieri, deși ea își dorește din tot sufletul să se stabilizeze din punct de vedere emoțional.

S-a iubit o perioadă de timp cu Cristian Jitaru, de asemenea fost concurent la Puterea dragostei, dar, din nefericire, au decis să pună capăt relației și să o ia pe drumuri diferite. 

Citeste si: Cristian Jitaru și Mona s-au împăcat? Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus tot adevărul: „Îi este dor de mine”

Mona de la Puterea dragostei
Mona de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mona de la Puterea dragostei, surprinsă alături de un bărbat misterios în noaptea dintre ani!

Cristian Jitaru și-a găsit rapid fericirea în brațele altei femei după despărțire, iar fanii abia așteptau să vadă cum merg lucrurile și pe partea cealaltă, la Mona. Iată că a răsărit soarele și pe strada ei, iar acum pare că este mai fericită ca niciodată lângă bărbatul misterios despre care nu a dorit să ofere foarte multe informații până la acest moment.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit, în platoul WOWbiz, despre cum și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de bărbatul pe care l-a cunoscut recent și care ocupă deja un loc special în viața ei. Este mai mult decât evident că Mona trăiește momente speciale alături de cel care i-a furat deja inima.

Cei doi îndrăgostiți au participat, în urmă cu doar câteva zile, la o petrecere la care a fost prezent și Adrian Minune, de acolo de unde fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat și un videoclip alături de tânărul de

care era însoțită, în timp ce îi ținea mâna pe picior. 

Citeste si: Mona de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru: „I-am zis că mi-e dor de el...”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mona de la Puterea dragostei are un nou iubit!
Mona de la Puterea dragostei are un nou iubit![Sursa foto: Instagram]

Mona: „Luna decembrie este luna dragostei”

Invitată în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews, Mona și-a deschis sufletul și a făcut noi dezvăluiri despre bărbatul cu care s-a afișat tot mai des pe conturile de socializare. Bruneta și bărbatul misterios petrec foarte mult timp împreună, însă nu formează oficial un cuplu, după cum spune chiar ea.

„Este un prieten. Este una dintre persoanele pe care am cunoscut-o recent, care îmi este foarte dragă și am petrecut și ziua mea și sărbătorile împreună. Nu știu cum se face, dar la mine, luna decembrie este luna dragostei.   Probabil și pentru că sunt Capricorn și e și ziua mea, e și Crăciunul și cred că este nevoie de o sărbătoare în plus”,

a dezvăluit Mona.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea dragostei s-au despărțit! Vestea i-a uimit pe fani: „Este mai bine pentru amândoi”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies