Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment

Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment
Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment

Unul dintre cele mai apreciate cupluri de la „Puterea Dragostei”, Mona și Cristian Jitaru, au făcut cel mai important pas în relația lor. Chiar dacă povestea lor de dragoste a fost una complicată, cei doi au avut cununia civilă, în acest weekend.

Cu toate că Mona și Cristian au organizat toate detaliile evenimentului, un incident neplăcut i-a surprins atât pe ei, cât și pe invitați.

Mona și Cristian, un nou pas în relație

cristian jitaru iubita
Cristian și Jitaru, moment emoționant la Paris[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

Relația dintre Mona și Cristian a fost una destul de tumultuoasă, cu neînțelegeri și împăcări. Cu toate acestea, cei doi au realizat cât de mult se iubesc și că sunt făcuți unul pentru celălalt. În urmă cu câteva luni, fotbalistul și-a cerut iubita de soție, organizând un moment foarte emoționant. Cristian a decis să aleagă un loc special pentru acest eveniment, și anume Disneyland Paris. Așadar, Mona a avut parte de o cerere în căsătorie, într-un cadru de poveste.

După ce fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a spus un „DA” hotărât, la Paris, cei doi și-au oficializat relația, și în fața ofițerului de Stare Civilă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

mona si jitaru puterea dragostei
Mona și Cristian au spus „DA”[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: „Când m-am trezit, am zis că mor” Andreea Tonciu a fost operată de urgență!

  „Am considerat ca este momentul să o cer, evident nu-mi doream undeva banal așa că am ales Disneyland Paris, am avut două locații în minte, dar consider că am făcut o pe cea mai bună, drept dovada a fost foarte surprinsă si emoționată (în fața castelului...o prințesă devine soție). În altă ordine de idei, am continuat să mergem pe drumul nostru și să facem următorul pas, cununia civilă!”, a spus Cristian Jitaru.

Ce s-a întâmplat la cununia civilă a lui Cristian și a Monei

mona si jitaru nunta
Mona și Cristian s-au cununat civil[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Zodiac 15 septembrie 2022. Află ce zodie are idei tot mai trăznite

După doar câteva luni de la cererea în căsătorie, cei doi au organizat cununia civilă. Le-au fost alături familia, prietenii, dar și foști colegi de la „Puterea Dragostei”. Chiar dacă totul era organizat pentru fericitul eveniment, a apărut un incident neprevăzut. Cei care le erau nași lui Cristian și Monei, erau și martorii.

Însă, cei doi și-au uitat buletinele acasă, de care aveau nevoie pentru a își îndeplini rolul. Cu toate acestea, situația s-a rezolvat rapid și evenimentul a continuat. Cristian a declarat că nunta nu va fi una de amploare, iar după eveniment vor pleca într-o scurtă escapadă.

„Petrecem la restaurant câteva ore cu familia, după care plecăm la munte pentru trei zile cu prietenii apropiați! Vom avea 50-55 de invitați, iar nașii sunt doi oameni minunați ce ne sprijină și ne ajută în orice decizie pe care vrem să o luăm!”, a explicat Cristian.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies