Monica Anghel arată uimitor. Artista este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos

Monica Anghel arată uimitor. Artista este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos
Monica Anghel arată uimitor. Artista este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos

Monica Anghel a trecut prin schimbări dramatice după ce a slăbit foarte mult.

Artista este de nerecunoscut, pe lângă faptul că a slăbit enorm, aceasta și-a schimbat și stilul vestimentar după ce a scăpat de kilogramele în plus.
Monica Anghel este foarte încântată de felul în care arată și se mândrește cu acest lucru, aceasta a recunoscut că a muncit foarte mult ca să ajungă la rezultatele mult dorite.

Citeste si: Emilia Clarke a fost la un pas de moarte. Actrița din “Game of Thrones” a fost operată de două ori pe creier

Citeste si: Brigitte a aruncat buchetul! Ce vedetă urmează să se mărite?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP săptămâna 9- 14 iulie 2019. Berbecii sunt deschiși cu partenerul de cuplu, Taurii trebuie să fie mai comunicativi

Cântăreața și-a schimbat look-ul, acum poate purta blugi rupți, moderi și haine tinerești, care îi dau o stare  de bine, în schimbul rochiilor lungi și a hainelor elegante.


Fanii sunt foarte încântați de schimbarea pe care artista a facut-o și o felicită pentru curajul și ambiția de care a dat dovadă.

Artista a vrobit deschis despre aceste schimbări din viața ei,dar și despre momentele amuzantecu soțiul ei, în cadrul unei emisuni TV.
„Normal că mă ţin, am muncit degeaba un an şi ceva? Timp de 15 minute cât stau la solar mă duc într-o mini vacanţă.

Nu dorm la solar. Mă duc doar o dată pe săptămână. Aşa bronzată un pic nu tre să mă mai dau cu font de ten. (…) M-am plictisit deja de întrebare.

Până şi fostul meu soţ m-a întrebat dacă mi-am tăiat stomacul. Am zis: băi, frate, aţi înnebunit cu toţii? Nu mi-am tăiat nimic. Am fost şi mi-am făcut botox aici (n.r. frunte).

Fii-miu tot timpul mă întreba dacă sunt supărată, pentru că stau tot timpul încruntată”, a declarat Monica Anghel.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Emilia Clarke a fost la un pas de moarte. Actrița din “Game of Thrones” a fost operată de două ori pe creier

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies