Monica Bîrlădeanu a renunțat la viața din America și s-a mutat definitiv în România! Ce a determinat-o pe actriță să ia această decizie: „Cel mai stresant lucru. E greu să te acomodezi.”

Monica Bîrlădeanu a renunțat la viața din America și s-a mutat definitiv în România! Ce a determinat-o pe actriță să ia această decizie: „Cel mai stresant lucru. E greu să te acomodezi.”
Monica Bîrlădeanu a renunțat la viața din America și s-a mutat definitiv în România! Ce a determinat-o pe actriță să ia această decizie: „Cel mai stresant lucru. E greu să te acomodezi.”

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit cu ce s-a confruntat peste ocean.

Monica Bîrlădeanu, considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, este o actriță de succes, care de-a lungul carierei sale a făcut performanță atât în țară, cât și în străinătate. Astfel, pe lângă cariera de actriță, Monica Bîrlădeanu a fost și prezentatoarea de televiziune în America, acolo unde s-a bucurat de un real succes.

De aceea, frumoasa actriță a fost stabilită mai bine de 13 ani peste ocean, acolo unde părea că duce o viață de film.

Cu toate acestea, acum, Monica Bîrlădeanu s-a stabilit definitiv în România și a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în străinătate.

Monica Bîrlădeanu, motivul pentru care s-a întors în România

Citește și: „Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă.” Cum reușește Monica Bîrlădeanu să se mențină în formă la 45 de ani? Actrița respectă reguli stricte!

Citește și: „Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea. Venea și la un soț cu care nu se înțelegea.” Monica Bîrlădeanu, despre părinții săi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Actrița a dezvăluit că în cel 13 ani pe care i-a petrecut în America a schimbat 7 locuințe, lucru ce a fost extrem de stresant pentru ea.

Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani.

Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. La Iași iar ne-am mutat de câteva ori. Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva.

E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți. ”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, conform ego.ro.

Monica Bîrlădeanu, despre traiul de peste ocean

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

În vârstă de 45 de ani, Monica Bîrlădeanu a trecut de-a lungul vieții sale prin numeroase experiențe, însă cel mai greu i-a fost să trebuiască să își schimbe mereu locuința și să nu aibă un loc în care să se simtă acasă.

În America stăteam ori într-un complex de apartamente și apoi am stat în case, case în sine, care erau foarte bine întreținute.

Adică chiar nu era cazul să te apuci să renovezi absolut nimic. Erau țiplă. Făceai curățenia generală și ei au tot felul de companii din astea, bine și în România sunt, care vin și îți fac curățenie la sânge, apoi igenizare și poți să te muți. Mi se pare însă că e foarte greu să găsești spațiu în care tu să te regăsești, în care ești tu.

Depinde de obiceiuri, dar ai nevoie de spațiu unde să fie dressing-ul, să fie aproape de dormitor, să fie între baie și dormitor, sau să treci separat. Toate lucrurile astea mi se pare că au fost mereu greu de găsit. Această poziționare, compartimentare corectă și utilă pentru mine. ”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum trebuie să arate o căsnicie în concepția lui Nicolae Botgros? „Mi-aș dori ca femeia să rămână cu broboada în cap și bărbatul să poarte pălărie.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies