Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună! Unde au fost surprinși cei doi

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună!
Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună!

După ce o perioadă bună de timp s-a zvonit că sunt despărțiti, cei doi au fost văzuți împreună în Los Angeles!

Monica Gabor și Mr. Pink, chinezul cu afaceri prospere în Statele Unite, păreau foarte fericiți crescându-și împreună cei doi copii în vila de lux din Malibu, însă în vara aceasta au ieșit la iveală câteva detalii care i-au făcut pe fani să creadă că cei doi nu mai sunt împreună. După ce frumoasa șatenă a șters toate fotografiile cu Mr. Pink de pe rețelele de socializare și a stat plecată în vacanțe de lux cu sora ei, s-a speculat că povestea lor de dragoste s-a spulberat și că amândoi au luat-o pe drumuri separate.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „Dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă...”

Monica Gabor și sora ei
Monica Gabor și sora ei[Sursa foto: Instagram]

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună!

Se pare că iubirea dintre cei doi încă există, iar dovada este faptul că au fost din nou văzuți împreună! Cei doi au fost surpinși împreună în Rodeo Drive, strada luxului din Los Angeles, unde se află foarte multe magazinele de brand.

Monica și Mr. Pink au vizitat o galerie de artă, fiind fotografiați la braț în timp ce zâmbeau. Ulterior, aceștia s-au dus împreună la o cină alături de mai mulți prieteni, potrivit  Click!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici, vizită neașteptată la Cluj! Ce face bruneta în orașul de unde este Livian Pop, fostul ei iubit

Irinel Columbeanu, despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Irinel Columbeanu a vorbit, la un moment dat în această vară, despre relația pe care o are fosta lui soție cu afaceristul din Statele Unite și a dat chiar de înțeles că cei doi nu se mai înțeleg la fel de bine ca înainte. Nu avea speranțe că frumoasa brunetă s-ar mai putea întoarce vreodată la el, însă a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Citeste si: Niculina Stoican, în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: „A avut probleme și a fost la un tratament...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Irinel Columbeanu, despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink
Irinel Columbeanu, despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink[Sursa foto: Instagram]

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu, și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun.
Vreau să fac doar câteva atenții. În presa sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei.

Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiect. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe.

Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat', a declarat Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp”, spunea Irinel Columbeanu în urmă cu doar câteva luni.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Vincenzo Castellano, noi dezvăluiri despre despărțirea de Antonia: „Persoanele potrivite la momentul nepotrivit”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies