Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică. Femeia de afaceri și-a dezvăluit secretul

Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică. Femeia de afaceri și-a dezvăluit secretul
Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică. Femeia de afaceri și-a dezvăluit secretul

În cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a vorbit despre cum își alege vacanțele, dar și despre ce o ajută să aibă mereu o energie pozitivă.

Iată care este secretul Monicăi Tatoiu pentru a se menține atât de bine, fizic, dar și psihic.

Citește și: ”Și individul ăsta, căci copil nu prea mai era, a aruncat cu pietre după mine.” Monica Tatoiu a făcut mărturisiri șocante din perioada în care era profesoară de matematică

Monica Tatoiu și-a dezvăluit secretul despre cum se menține în formă

Întrebată cum îți menține starea de spirit atât de pozitivă, Monica Tatoiu a mărturisit că are 67 de ani și a fost profesoară de matematică.

„Am 67 de ani și am fost profesoară de mate, de la înjurăturile elevilor (n.r. arată atât de bine)”, a spus Monica Tatoiu râzând.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De mulți ani, de ziua ei de naștere, fosta profesoară de matematică are o tradiție, mai exact, pe 21 iunie pleacă în Franța și participă la un festival popular de muzică. Cu ocazia evenimentului, Monica Tatoiu cântă și dansează pe gratis toată noaptea.

„Deci ce sfat vă dau, în legătură cu vacanțele. Ziua mea e pe 21 iunie și  tot atunci plec undeva în Franța, iar dacă aveți liber un sfârșit de săptămână, mergeți în Franța, la Fete de la Musique.

În fiecare 21 iunie, de prin anii 60, în toate orașele din Franța există câte o piață, iar în fiecare piață cântă un altfel de muzică. Te duci la un gen, după te muți la altul de fanfară, spre exemplu. Într-un oraș mic, sunt cel puțin cinci formații care cântă și dansezi până noaptea gratis.”, ne-a mai declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică
Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică[Sursa foto: Facebook]

Monicăi Tatoiu îi place să descopere lucruri noi

Monica Tatoiu este cunoscută pentru pasiunea ei incontestabilă pentru călătorii, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Aceasta obișnuiește mereu să exploreze destinații de poveste, pe care mulți oameni doar visează să le viziteze. Ea afirmă că nu se lasă influențată de părerea altora sau de tendințele actuale și își urmează propriul drum în căutarea aventurii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Acum plec în Martinica, ca să dansez de ziua mea, pentru că la Fête de la Musique este de ziua mea. Am ajuns să fac lucrul acesta pentru că citesc foarte mult, apropo de această lansare, față de generația tânără, care nu citește, ei le citesc doar pe cele care au imagini. Citesc cele mai bune ghiduri de călătorie, care nu au poze. Eu întotdeauna când mă duc undeva, nu mă duc cu turmă, eu mereu mă duc să descopăr ceva nou, nu sunt deschizător de drumuri, eu nu urmez turma, după cum mă îmbrac, după cum vorbesc, după

toate lucrurile pe care le fac.”, a mai declarat ea, pentru spectacola.

Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică
Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Eu nu dorm cu el.” Monica Tatoiu nu mai doarme lângă soț noaptea!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Dacă rămâi ancorat în trecut, riști s-o dai în bară sau să dai faliment!” Ce declarații surprinzătoare a făcut Monica Tatoiu despre Cristian Boureanu, după ce a fost prins băut la volan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies