Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiul său! Ce sumă de bani îi virează femeia de afaceri lunar băiatului: „E artist. Din 4000 de lei pe lună nu poți să trăiești.”

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiul său! Ce sumă de bani îi virează femeia de afaceri lunar băiatului: „E artist. Din 4000 de lei pe lună nu poți să trăiești.”
Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiul său! Ce sumă de bani îi virează femeia de afaceri lunar băiatului: „E artist. Din 4000 de lei pe lună nu poți să trăiești.”

Fosta profesoară de matematică își ajută fiul din punct de vedere financiar.

Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde a vorbit deschis despre viața sa personală. Femeia de afaceri are un fiu în vârstă de 30 de ani, pe nume Victor, de care este foarte mândră. Chiar dacă fiul Monicăi Tatoiu este adult în toată firea, fosta profesoară de matematică încă îl ajută din punct de vedere financiar.

Monica Tatoiu, despre momentul în care fiul său și-a vândut mobila din apartament

Citește și: Monica Tatoiu, o împătimită a cumpărăturilor! Femeia de afaceri nu se poate abține atunci când vine vorba de haine: „Cumpăr și nici măcar nu le probez. Eu nu pot să rezist la chestia asta.”

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiul său! Ce sumă de bani îi virează femeia de afaceri lunar băiatului
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Monica Tatoiu nu și-a cumpărat încă loc de veci și nici nu vrea să o facă prea curând. “Bănuiesc că măcar la înmormântare o să fim în același loc.”

Femeia de afaceri a vorbit despre ocupația fiului său. Victor Tatoiu este designer și în ciuda faptului că nu câștigă foarte mulți bani, este fericit că are o meserie care îi place.

Mai mult decât atât, tânărul vrea să își proiecteze singur mobila, după ce a vândut-o pe cea achiziționată de mama sa.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Am avut grijă să îi spun lui fii-miu că este umilitor să trăiască pe banii părinților. Fii-miu primește de la mine 6000 de lei pe lună, pentru că e artist. Să fii artist nu e foarte...trebuie să o ai pe mama sau pe iubita. Când a vrut să se facă designer, după ce l-am trimis să se facă inginer la Londra și putea să lucreze într-o corporație, a zis că el nu poate să lucreze într-un birou și că vrea să se facă designer.

Într-adevăr, s-a dus la Milano, a făcut design la Milano, a luat două premii cu compania la care lucra, i-au furat premiul și a doua zi a venit acasă spunând că nu mai vrea să lucreze pentru italieni pentru că sunt hoți. Acum are un proiect mișto din care spune că o să își ia o mașină în leasing din banii lui, dar nu poți să trăiești. Din 4000 de lei pe lună nu poți să trăiești.
Are două pisici. I-am luat apartament și acum dărâmă tot și zice că își face el mobilă. I-am luat apartament complet mobilat și a vândut-o. Doar bucătăria mai e. Doarme pe o saltea pusă pe paleți. Nu are nici scaune. Toate le-a vândut.
”, a povestit Monica Tatoiu.  

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiul său! Ce sumă de bani îi virează femeia de afaceri lunar băiatului
Monica Tatoiu, alături de fiul și soțul său, în tinerețe [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online: „Îmi vine natural să îmi expun viața aici, cu toate că unora li se pare ciudat sau deplasat.”

A arătat TOT! Loredana Groza, în cea mai SCURTĂ fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor: ”Diva României”

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Multă durere și dezamăgire la priveghiul Ilenei Stana Ionescu! Marea actriță, uitată de toată lumea: ”Prea puțini au venit. Păcat!”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies