Motivul pentru care Monica Tatoiu nu și-a cumpărat încă loc de veci și nici nu vrea să o facă prea curând. “Bănuiesc că măcar la înmormântare o să fim în același loc.”

Motivul pentru care Monica Tatoiu nu și-a cumpărat încă loc de veci și nici nu vrea să o facă prea curând. “Bănuiesc că măcar la înmormântare o să fim în același loc.”
Motivul pentru care Monica Tatoiu nu și-a cumpărat încă loc de veci și nici nu vrea să o facă prea curând. “Bănuiesc că măcar la înmormântare o să fim în același loc.”

Monica Tatoiu a vorbit despre motivul pentru care nu și-a luat încă loc de veci și nici nu o va face atâta timp cât va fi în viață.

Monica Tatoiu, cunoscuta și îndrăgita femeie de afaceri, mereu sinceră în numeroase aspecte din viața ei personală și profesională, atrage prin modul în care își exprimă toate ideile fără inhibiții. Aceasta răspunde de fiecare dată tuturor curiozităților celor din jur și nu ezită să dezvăluie chiar și cele mai mici detalii despre viața personală, cea de cuplu sau mici secrete din spatele camerelor de filmat.

Motivul pentru care Monica Tatoiu nu și-a achiziționa loc de veci și nici nu are de gând să o facă prea curând

Citește și: A fost vreodată Monica Tatoiu înșelată de către soț? Care sunt lecțiile pe care i le spune de fiecare dată fiului ei. "Fiți raționali, aveți gândire critică."

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își pun botox și acid hialuronic în buze? Ce intervenții estetice are femeia de afaceri: „Nu te duci o dată pe an și arăți ca o păpușă gonflabilă.”

Invitată în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, Monica Tatoiu a fost întrebată dacă până acum și-a cumpărat loc de veci, iar ea a răspuns râzând că la banii ei cu siguranță soțul său va găsi un loc pentru ea când va veni momentul, iar acest lucru este valabil și invers, dacă partenerul ei de viață va părăsi lumea înaintea sa. Chiar dacă există câteva locuri lângă părinții lui, aceasta se gândește că măcar înmormântați vor fi împreună.

Femeia de afaceri a recunoscut că o perioadă de timp a avut ideea de a fi arsă, însă de când a început să citească Biblia, și-a dat seama că acest lucru nu este bun, iar trupul omului trebuie să stea în pământ timp de șapte ani. Nu o sperie gândul de moarte, mai ales că este ceva din care nimeni nu scapă, însă și-ar dori să nu fie chinuită foarte mult. 
“Nu. (Nr. Dacă și-a cumpărat loc de veci). La banii mei, când va trebui, o să găsească Tatoiu. Dacă moare Tatoiu, găsesc eu. Nu avem loc de veci. Mai este lângă maică-sa, taică-su, bănuiesc că măcar la înmormântare o să fim în același loc. Eu am avut o idee tâmpită cum că să mă ardă. De când am dat-o cu Biblia, am înțeles că nu e bine.
Șapte ani trebuie să te mănânce viermii. Am o problemă cu chestia asta, dar trebuie. Nu poate să-ți fie frică de ceva ce nu poți să scapi. (Nr. De moarte) Știu că mă gândesc câteodată și spun că nu vreau să sufăr prea tare.”,
a povestit Monica Tatoiu.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

A fost vreodată Monica Tatoiu înșelată de către soț? Care sunt lecțiile pe care i le spune de fiecare dată fiului ei. "Fiți raționali, aveți gândire critică."

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies