Monştri printre noi – 5 exemple de ucigaşi în serie şi metodele lor malefice

Monştri printre noi – 5 exemple de ucigaşi în serie şi metodele lor malefice
Monştri printre noi – 5 exemple de ucigaşi în serie şi metodele lor malefice

5. Fred şi Rose West – O familie de ucigaşi în serie

 

Fred şi Rose au fost soţ şi soţie ucigaşi în serie. Împreună, au torturat şi ucis cel puţin 12 oameni, dintre care doi erau propriii lor copii.

 

Fred West a cunoscut-o pe Rosemary Letts pe când aceasta avea doar 15 ani. La acea vreme, Fred avea 27 de ani şi două fete, Charmaine şi Anna Marie. Curând după aceea, Rose a rămas însărcinată şi s-a mutat cu Fred.

 

 

 

A început să se certe tot mai des cu fiicele sale vitrege, iar în cele din urmă a ucis-o pe Charmaine. Rose i-a ascuns trupul sub cărbunii din pivniţă, iar în cele din urmă Fred a îngropat-o în curte.

 

Imediat după ce a dat naştere celui de-al doilea copil, Rose a început să se prostitueze. Pe lângă faptul că întreţineau relaţii cu alte persoane, Fred şi Rose au început să îşi molesteze copiii, pe Anne Marie, Heather, Mae şi Stephen.

 

După ce le-a relatat părinţilor că a povestit la şoală că în familia ei se întâmplă „lucruri rele”, Heather a fost ţinută acasă şi, în cele din urmă, ucisă. De altfel, cei doi îşi ameninţau deseori copiii că vor fi „îngropaţi în curte” dacă nu se poartă cum trebuie.

 

Dispariţia lui Heather a alertat poliţia, care s-a prezentat la domiciliul celor doi, pentru a investiga situaţia. Astfel au fost descoperite trupurile celor două fiice, alături de numeroase alte rămăşiţele ciopârţite, ascunse în pivniţă şi prin grădină.

 

Capturat, Fred a reuşit să se sinucidă. Rose a fost condamnată la pedeapsa cu închisoarea pe viaţă.

 

Te fascinează acest subiect? Descoperă şi cazul ciudat al lui Diogo Alves, un ucigaş în serie al cărui cap ne „priveşte” astăzi dintr-un borcan din Lisabona.

 

Sursa: incredibilia.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Stiai ca poti scapa de alunite in mod natural? Incearca aceste remedii la tine acasa!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop pentru 2019. Schimbari majore explicate de un cunoscut astrolog

„Ne recunoști că v-ați văzut în afară”. Rebecca aduce acuzații dure împotriva lui Antoni și a lui Criss. Cum se apără cei doi concurenți de la „Casa iubirii”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies