Motivele pentru care artistul Culiță Sterp spune că a avut de pierdut în viață. Ce și-a dorit să facă de fiecare dată cu cei din jur. “Cu ce mână dai, cu aia îți dă și el.”

Motivele pentru care artistul Culiță Sterp spune că a avut de pierdut în viață. Ce și-a dorit să facă de fiecare dată cu cei din jur. “Cu ce mână dai, cu aia îți dă și el.”
Motivele pentru care artistul Culiță Sterp spune că a avut de pierdut în viață. Ce și-a dorit să facă de fiecare dată cu cei din jur. “Cu ce mână dai, cu aia îți dă și el.”

Culiță Sterp a vorbit despre motivele pentru care este de părere că a avut de pierdut în viață.

Culiță Sterp, cunoscutul și îndrăgitul artist, este mereu sincer cu numeroase subiecte din viața lui și este apreciat și iubit atât pentru melodiile sale, cât și pentru faptul că este de fiecare dată autentic și nu ezită să spună lucrurilor pe nume. Este îndrăgit pentru hărnicia de care dovadă de fiecare dată și faptul că este dedicat în tot ceea ce face, iar atunci când are ocazia, nu ezită să păstreze mereu legătura strânsă pe care a creat-o cu oamenii din mediul online pentru a-I ști mereu aproape.

Motivele pentru care Culiță Sterp spune că a avut de pierdut în viață

Citește și: Culiță Sterp, dezvăluiri neașteptate despre relația cu socrii! Cum se înțelege artistul cu părinții Danielei Iliescu: „Îi iubesc foarte mult și îi respect. Nu m-au deranjat cu o vorbă.”

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Culiță Sterp, mărturisiri emoționante despre relația cu tatăl său: „Am o relație bună cu el și îl iubesc, îl respect în continuare. Părinții nu ți alegi niciodată că ți dă Dumnezeu.”

Invitat în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, artistul a vorbit despre foarte multe aspecte din viața lui personală și profesională și a dat frâu liber gândurilor pentru a fi cunoscut și mai bine exact așa cum este el.

A vorbit și despre lucrurile care i-au adus de pierdut în viață, iar artistul spune că acelea au fost atunci când a încercat de fiecare dată să-i ajute pe toți, însă nu a reușit să mulțumești pe toată lumea din jurul său. Cu toate acestea, Culiță Sterp a mărturisit că întotdeauna a încercat să lase o vorbă bună pe unde a trecut, pentru ca oamenii să îl țină minte și să se poată comporta frumos și a doua oară cu el.
Artistul de părere că așa cum îl tratezi pe cel de lângă tine vei fi și tu tratat și a învățat să primească, iar la rândul său, să ofere. “Am și avut de multe ori de pierdut în viața mea pentru că am fost cu toată lumea, am încercat să-i ajut pe toți, iar atunci când încerci să-i ajuți pe toți, nu poți să-i mulțumești pe toți.
Când mergi pe undeva, trebuie să-ți lași loc de “bună ziua”, pentru că poate prin locul acela revii și atunci omul spune: “uite băiatul acela care a fost la mine sau fata.” Și atunci dacă îți lași loc de “bună ziua”,  ești primit cu bine, cu respect și cu onoare peste tot. Dacă te-ai dus și ai făcut-o de oaie pe unde te-ai dus, a doua oară când vii, te ia lumea.
Am învățat să primesc, iar la rândul meu, îmi place să dau. Cred că cu ce mână dai, cu aia îți dă și el.”,
a spus Culiță Sterp.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Culiță Sterp, despre diferența dintre el pe scenă și omul de zi cu zi. Care este cea mai mare teamă a artistului. „Nu vreau să se înțeleagă greșit sau că mă laud.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies