Motivul decesului artistului Nosfe. Rezultatul autopsiei arată adevărul despre moartea lui neașteptată

Motivul decesului artistului Nosfe. Rezultatul autopsiei arată adevărul despre moartea lui neașteptată
Motivul decesului artistului Nosfe

Nosfe, un cunoscut rapper, a murit duminică pe 16 Octombrie, în jurul orei 3:26. După autopsia acestuia, s-a aflat cu exactitate cauza morții subite, după susținerea unui concert. Unii oameni au bănuit că tragedia s-a întâmplat din cauza substanțelor interzise.

În urma tragediei de acum două zile, a avut loc autopsia rapper-ului Nosfe. Despre moartea acestuia se știe faptul că artistul s-a prăbușit din senin în casă, la scurt timp după susținerea unui concert, apelul la 112 fiind făcut chiar de soția lui.

Citeste si: Cine a fost Nosfe. „Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii"

Motivul decesului artistului Nosfe[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cunoscutul trapper Nosfe s-a stins din viață, după susținerea unui concert. Care a fost cauza morții lui

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Rezultatul autopsiei după decesul lui Nosfe

La nici 48 de ore de când acesta a încetat din viață, au apărut rezultatele autopsiei care spun cu exactitate de ce s-a întâmplat tragicul deces.

Nosfe și-a pierdut viața cu două zile în urmă după un concert, la vârsta de 37 de ani, din cauza unui infarct. Totodată, se va întocmi un raport toxicologic pentru ca medicii legiști să afle dacă artistul a consumat substanțe interzise înainte de concert. Familia lui susține faptul că acest lucru nu s-a întâmplat. Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântărețului a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii, din Dumbrăveni, unde colegii săi de trupă au fost prezenți pentru a-i aduce un ultim omagiu înainte de înmormântare.
Mai mult decât atât, colegii de trupă au declarat faptul că Nosfe nu a consumat substanțe interzise. Cu toate astea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar slujba de înmormântarea va avea loc astăzi, 18 octombrie, la aceeași biserică.

Citeste si: Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani: „Ne aflăm într-o situație delicată”

Motivul decesului artistului Nosfe[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău..."

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Despre decesul lui Nosfe au anunțat chiar trupa din care acesta făcea parte, Șatra B.E.N.Z. Aceștia au rugat oamenii să nu mai lanseze zvonuri false, legate de posibilitatea ca acesta să fi consumat substanțe interzise, mai ales că tragedia s-a întâmplat foarte recent și persoanele dragi lui trec printr-un moment extrem de dificil.
“La data de 16 octombrie, în jurul orei 03.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, este menționat în cadrul unui comunicat al Poliției.

Citeste si: ,,Din păcate pentru el.” Cum a fost relația dintre Mădălina Crețan și Nosfe. Cei doi au trecut prin foarte multe ca să ajungă împreună

Motivul decesului artistului Nosfe[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies