Motivul pentru care Cristina Șișcanu a renunțat la ideea de a mai vinde casa. Ce schimbări vrea să facă prezentatoarea TV. ”Ne-am răzgândit în ultimul moment.”

Motivul pentru care Cristina Șișcanu a renunțat la ideea de a mai vinde casa. Ce schimbări vrea să facă prezentatoarea TV. ”Ne-am răzgândit în ultimul moment.”
Motivul pentru care Cristina Șișcanu a renunțat la ideea de a mai vinde casa. Ce schimbări vrea să facă prezentatoarea TV. ”Ne-am răzgândit în ultimul moment.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre motivul pentru care nu a mai vândut casa.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au plănuit să vândă casa în care stau acum și să se mute în una mult mare mare, însă totul a luat o întorsătură neașteptată.

Cristina Șișcanu a fost cât pe ce să semneze actele de vânzare

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată pentru că i-a refuzat fiicei ei o cutie cu bomboane din magazin. Ce a răspuns prezentatoarea TV. „Nu înțeleg această nebunie în comentarii.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată pentru că a filmat lenjeria intimă care se afla la uscat împreună cu mai multe haine. Care a fost reacția prezentatoarei TV: „Câtă înapoiere? Cât primitivism?”

Cristina Șișcanu a povestit cum a găsit cumpărători pentru casă și au vizualizat noua locuință care urma să fie a lor, aproape pe gustul așteptărilor sale. 

“Am primit multe întrebări, atunci când făceam curat aici în foișor, cum că “ați spus că vindeți casa, că vreți să vă mutați într-o casă mai mare. Ce s-a întâmplat?” Păi ce s-a întâmplat vă zic chiar acum. În perioada sărbătorilor de iarnă eram cât pe ce să semnăm vânzarea casei și am găsit o casă care aproape se potrivea nevoilor noastre. De ce spun aproape? Pentru că atunci când cumperi o casă construită de cineva nu pentru tine, nu prea poți să găsești să fie fix pe nevoile pe care le ai.
Dar era o casă frumoasă, cu o curte mare, mai erau câteva lucruri de ajustat, dar eram gata hotărâtă să facem această schimbare. Găsisem cumpărători, de fapt, ei ne-au găsit că au găsit pe Facebook. Și am găsit acea casă care 80% ne convenea. Și ne-am răzgândit în ultimul moment. Ne-am gândit că nu facem acest pas acum.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu a mai vândut casa

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În ultimul moment, Cristina și Mădălin  s-au răzgândit să vândă locuința în care stau în prezent din mai multe motive.

Au început prin a spune că au trei copii, iar pe viitor vor avea nevoie de ea, mai ales că este într-o zonă foarte bună, iar prezentatoarea TV ar vrea să înceapă construcția unei case de la 0 pentru a fi 100% așa cum vor cei doi soți.

“Casa pe care o avem vrem să o păstrăm pentru că avem trei copii, avem ce face cu ea.

Este într-o zonă foarte bună și zonă care este deja plină, adică nu mai găsești teren. Avem vecini foarte buni. Petra are prietenele pe stradă, iar acum e la vârsta la care comunică foarte strâns, deja sunt mai mari. Aici iar mi-ar fi părut foarte rău să o sustrag din acest mediu și 3, ne-am gândit că putem face o casă care să ni se potrivească. Și da, înțelegem procesul de a construi o casă, destul de anevoios și știu că pornești la drum cu o anumită sumă de bani, însă pot apărea cheltuieli suplimentare.”,
a mai spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cristina Șișcanu, criticată pentru că a filmat lenjeria intimă care se afla la uscat împreună cu mai multe haine. Care a fost reacția prezentatoarei TV: „Câtă înapoiere? Cât primitivism?”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Artista, despre problemele cu care se confruntă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies