Motivul pentru care Dana Roba nu își dorește să depindă financiar de niciun partener. Ce părere are de femeile care nu muncesc? „Iubitul îți garantează ție că rămâi cu el?”

Motivul pentru care Dana Roba nu își dorește să depindă financiar de niciun partener. Ce părere are de femeile care nu muncesc? „Iubitul îți garantează ție că rămâi cu el?”
Motivul pentru care Dana Roba nu își dorește să depindă financiar de niciun partener. Ce părere are de femeile care nu muncesc? „Iubitul îți garantează ție că rămâi cu el?”

Machioza a vorbit despre situația financiară și motivul pentru care nu își dorește să depindă de niciun partener.

Dana Roba a trecut prin numeroase încercări care au ajuns în atenția publicului, însă obstacolele din viața ei nu au făcut-o niciodată să renunțe în a-și urma obiectivele de zi cu zi și pentru a lupta să ajungă acolo unde și-a dorit de fiecare dată. În cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, aceasta a vorbit despre numeroase aspecte neștiute de ochii publicului, iar unul dintre subiectului abordate a fost situația financiară și faptul că ea nu s-a oprit din muncă nici atunci când trebuia să se recupereze după intervenția pe care a suferit-o în urma loviturilor produse de

fostul soț.  „Eu sunt făcută să muncesc, eu sunt omul care îi place să se ducă la muncă. Dacă am ieșit din casă și m-am dus la salon, eu mă duc să fac bani. Gândul meu este că trebuie să fac bani, că ies din casă pentru a face bani. El, dacă Beni mâine ar câștiga la loto, dar nu joacă sau eu dacă aș avea bani mulți, poate nu aș mai sta 15 ore la muncă, dar 7ore tot m-aș duce, 5-6 ore tot m-aș duce.”,
a spus Dana Roba.

Motivul pentru care Dana Roba nu vrea să depindă financiar de niciun partener

Citește și: Dana Roba, despre relația fiicelor sale cu fostul soț. Ce spune make-up artistul despre legătura dintre ei? „Dacă fata mea vrea să stea cu el la masă cât eu trăiesc, nu vreau să mă mai vadă niciodată.”

Dana Roba
Dana Roba[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este Dana Roba. "Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele!"

Make-up artistul a vorbit și despre femeile care se bazează pe situația financiară a partenerilor de viață, însă aceasta spune că nimeni nu-ți poate garanta că omul respectiv va rămâne alături de tine toată viața.

Nu se așteaptă să aducă aceeași sumă de bani pe care bărbat ar putea să o câștige, însă își dorește tot timpul să aibă venitul ei din care să se poată descurca.  „Eu nu suport genul acela de femei care spun că l-au cunoscut pe iubi și că iubi nu le-au mai lăsat să facă make-up, iar după s-au despărțit de iubi. Dar iubitul îți garantează ție că rămâi cu el, ți-a garantat pe viață că tu ești asigurată? Nu.
Eu trebuie să fac banul meu. Tu aduci 10.000 € pe lună? Eu nu aduc 10.000, dar vreau să-i am pe cei 2000 ai mei. Sau când vreau să mă duc cu copiii mei în oraș, să-mi iau și eu niște chestii, să iau hârtie igienică în casă, să simt și eu că mă duc la muncă. Femeia trebuie să aibă ocupație și bărbatul la fel. Bărbații care nu au ocupație, nu există așa ceva.
I-am ținut un trântor și a ajuns criminalul meu.”,
a mai spus cunoscutul make-up artist.

Citește și: Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de Uber! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Dana Roba
Dana Roba[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Dana Roba a anunțat despărțirea de partenerul ei de viață, Beni. “Viața merge înainte şi fără mine...”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Pepe, șocat de ce a declarat Raluca Pastramă în sala de judecată: "Pe bune? De unde tupeul ăsta? Am înnebunit când am auzit!"

Ce schimbare de look a ales Cristina Bâtlan? Fotografia de pe rețelele de socializare a surprins cât de fericită este

Momente dramatice în Casa iubirii! Julia izbucnește în lacrimi! Bianca o acuză că se victimizează. Ce se întâmplă, de fapt, între cele două concurente

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies