Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”
Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”

Ileana Sterp a vorbit despre motivul care a ținut-o departe de mediul online în ultima perioadă.

Ileana Sterp a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a vorbit despre absența ei din mediul online. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a început provocarea de o lună fără zahăr și a ținut să posteze în fiecare zi ce anume consumă și cum este perioada aceasta pentru ea. Din cauza faptului că soțul ei a suferit un accident cu ATV-ul în ultimele zile și a stat mai mult în spital, nu și-a mai permis nici să-și continue activitatea în mediul online și a ținut să povestească despre acest lucru. 

“Din păcate, nu am mai reușit să continui episoadele mele din “o lună fără zahăr” pentru că în ultima perioadă s-au întâmplat mai multe lucruri, printre care accidentul soțului cu ATV-ul și am fost prin spitale. Acum suntem acasă, Dani e mai bine, slavă Domnului, merge înspre bine. Dar e o perioadă mai grea, perioadă de recuperare și sperăm să treacă mai repede și cât mai bine.”,

a spus Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp, despre perioada de o lună fără zahăr

Citește și: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ileana Sterp, impresionată de gestul făcut de fiica sa, Carla! „Copiii n-au nevoie de multe jucării, ei se adaptează la orice. Cel mai important este să fim noi alături de ei.”

Chiar dacă nu am mai fost activă, asta nu înseamnă că a stat departe de a-și duce planul până la capăt și spune că își dorește din suflet să termine luna fără să consume alimente dulci.

Ileana recunoaște că a fost o singură excepție, însă nu dorește să se abată de la regulă.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

De aceea nu am mai continuat cu episoadele “de o lună fără zahăr”, dar vreau să vă spun că în toată perioada asta eu am continuat să mă abțin de la zahăr. Cred că o singură dată s-a întâmplat să mănânc ceva cu zahăr, voit, dar am zis că chiar dacă s-a întâmplat, nu vreau să mă opresc, a fost o excepție, a fost o greșeală, vreau să continui și să-mi atingă acest obiectiv.

Să fie o lună în care eu am consumat cât de puțin zahăr am putut. În 13 luna aceasta se împlinește o lună fără zahăr și sper să mă țin până atunci, chiar dacă a existat o excepție.”, a mai spus tânăra.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum arată o zi pentru Ileana Sterp, după ce și-a propus să mai slăbească câteva kilograme. „Încerc să mănânc fără zahăr.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies