Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”
Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Soțul Ilenei Sterp a suferit un accident.

Ileana Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu urmăritorii săi și împărtășește cu aceștia imagini și filmulețe din activitățile sale zilnice și din viața de familie. Astfel, sora lui Culiță și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care îi sunt alături și o susțin la orice pas. Zilele acestea însă, bruneta și-a pus pe gânduri urmăritorii, atunci când a anunțat că traversează o perioadă dificilă.

Acum, însă, Ileana Sterp a venit cu explicații în mediul online.

Ce a pățit soțul Ilenei Sterp?

Citește și: Mesajul îngrijorător pe care Ileana Sterp l-a lăsat pe rețelele de socializare, cu privire la soțul ei. „Așa e viața, cu bune și rele. Nu aș vrea să detaliez foarte mult acum.”

Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Ce s-a întâmplat cu soțul său
Ileana Sterp și soțul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Ileana Sterp s-a căsătorit în anul 2019 cu Daniel Aloman.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar de-a lungul timpului au întemeiat o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor, Carla și Damir. Soțul brunetei nu este foarte prezent în mediul online, fiind o persoană mai discretă.

Astfel, Ileana Sterp este rezervată în privința postărilor și declarațiilor cu privire la soțul său, preferând să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, recent, sora lui Culiță a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online detalii despre starea de sănătate a soțului său. Mai exact, Daniel Aloman a fost victima unui accident cu ATV-ul și a fost dus de urgență la spital. Acum, însă, potrivit spuselor soției sale, se află în afara oricărui pericol.

Ileana Sterp a ținut să precizeze că traversează o perioadă dificilă pentru ea și pentru familia sa, dar se bucură că nu a fost vorba de ceva mai rău și că starea de sănătate a soțului său este una bună, acesta întorcându-se în sânul

familie.

 „ Mi-ați trimis sute de mesaje și vă mulțumesc pentru gândurile bune! Dani a suferit un accident cu atv-ul si are multiple fracturi, dar este în afara oricărui pericol, astăzi l-au externat. Sunt momente grele pentru noi ca familie, dar încet și cu răbdare vom trece și peste asta. Zâmbesc şi mulţumesc Lui Dumnezeu că nu a fost mai rău .”, a scris Ileana Sterp pe InstaStory.

Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Ce s-a întâmplat cu soțul său
Ileana Sterp și familia sa [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ana Pîrvulescu, despre cum scăpat de cele 4 kilograme în plus. Ce mesaj a transmis cu privire la corpul ei. „Pur și simplu nu-i poate ordona nimeni corpului și minții mele!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

VIDEO. Reacția neașteptată a prințesei Charlotte în momentul când i-a văzut pe Kate și William sărutandu-se

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies