Motivul pentru care Mircea Solcanu se simte ca și cum nu mai este în viață! „Atunci am constatat eu decesul. Toți oamenii s-au tulburat.”

Motivul pentru care Mircea Solcanu se simte ca și cum nu mai este în viață! „Atunci am constatat eu decesul. Toți oamenii s-au tulburat.”
Motivul pentru care Mircea Solcanu se simte ca și cum nu mai este în viață! „Atunci am constatat eu decesul. Toți oamenii s-au tulburat.”

Mircea Solcanu a vorbit despre motivele pentru care se consideră o persoană care nu mai există.

Mircea Solcanu, fostul prezentator TV, a ieșit din lumina reflectoarelor în urmă cu 10 ani, atunci când s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, după ce a fost operat pentru o tumoare aflată pe creier. Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, acesta a mărturisit că ar fi nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la care acesta nu și-ar mai dori să apeleze și să își mai deschidă o nouă rană. 

“Oamenii mi-au spus din start, au fost cinstiți. Așa ar trebui, teoretic, să mă duc să mă operez din nou. Nu aș mai vrea să mai deschid iarăși capul. Cu un flex să-ți taie capul.”, a spus Mircea Solcanu.

Motivul pentru care Mircea Solcanu spune că a murit în urmă cu doi ani

Citește și: Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre momentele în care tatăl său făcea scandal! „Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală.”

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Mircea Solcanu, apariţie incredibilă la un eveniment monden! Dezvăluiri cutremurătoare! "Nu mai am niciun prieten"

Tot în cadrul podcastului la care a fost invitat, acesta a vorbit despre perioada grea de după operație, atunci când a fost nevoit să trăiască din pensia mamei sale,  apoi să se întrețină din indemnizația de handicap.

Făcând o retrospectivă a tuturor lucrurilor din trecutul lui, acesta a spus cu zâmbetul pe buze că Mircea cel vechi a murit, deoarece prea multe lucruri din viață s-au terminat cu un NU la sfârșit. Toți oamenii au fost tulburați când au auzit asta, însă el spune că este împăcat cu ideea. Fostul om de televiziune și-a pierdut și mama în urmă cu doi ani, bolnavă tot de cancer, iar cei doi au trecut prin multe obstacole împreună. 
“De curând chiar m-a întrebat cineva ce fac și i-am spus că am murit, eu am murit, cel puțin așa mă simt, am murit. Mircea cel vechi a murit, nu mai este. Cu subiect și predicat și cu acte în regulă, am murit la 10 ani după operație, atunci am constatat eu decesul, pentru că te uiți așa prin viață și vezi “nu, nu, nu”, înseamnă că am murit.
Toți oamenii s-au tulburat în jurul meu când au auzit asta, dar le-am spus că sunt OK că am murit, nu vă impacientați.”,
a mai spus fostul prezentator TV.

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mircea Solcanu, despre momentul în care și-a pierdut mama, răpusă de o boală cumplită. “Nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat.”

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies