Motivul pentru care sarea este extrem de utilă, dacă o adaugi în chiuvetă. Trucul care le va ușura munca gospodinelor

Motivul pentru care sarea este extrem de utilă, dacă o adaugi în chiuvetă. Trucul care le va ușura munca gospodinelor
Motivul pentru care sarea este extrem de utilă, dacă o adaugi în chiuvetă. Trucul care le va ușura munca gospodinelor

Știai că sarea este trucul de care ai nevoie pentru chiuveta ta? Iată cum te poate ajuta aceasta.

Rutina de curățare a bucătăriei este esențială în fiecare zi, însă chiuveta înfundată s-ar putea să vă provoace neplăcere în desfășurarea activității.  Iată trucul care te va ajuta.

Cum poți curăța chiuveta rapid, fără prea multe bătăi de cap

Citește și: Metoda prin care poți scăpa de petele din chiuvetă! Trucul util pentru toate gospodinele!

Trucuri curățat chiuvetă
Trucuri curățat chiuvetă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui usturoi în vasul de toaletă pe timpul nopții. Trucul mai puțin cunoscut

Gospodinele preferă ca totul să rămână impecabil, mai ales în bucătărie, însă în momentul în care chiuveta se înfundă, această muncă s-ar putea să devină din ce în ce mai obositoare.  Nici petele de pe chiuvetă nu sunt de dorit, cu atât mai mult germenii sau mirosurile neplăcute, iar dacă vrei ca totul să fie curat mult mai rapid, există un truc care te va ajuta în această situație.

Rezidurile alimentare care au rămas localizate în diferite locuri pot induce un miros neplăcut, iar totul devine din ce în ce mai greu de curățat. Un pumn de sare în chiuvetă te va ajuta să scapi de toate aceste probleme.

Sarea, trucul esențial în curățarea chiuvetei tale

Trucuri curățat chiuvetă
Trucuri curățat chiuvetă[Sursa foto: freepik]

Sarea în chiuvetă te ajută să poți scăpa de petele de pe pereții de scurgere, de mirosurile neplăcute sau de resturile alimentare greu de desprins din găuri.

Acest lucru reduce prezența germenilor care pot provoca o contaminare a vaselor care rămân uitate cu orele acolo. Tot ce trebuie să faceți este să vă folosiți de sare, iar data viitoare nu veți mai petrece minute în șir la curățarea chiuvetei. Puneți o mâna de sare și o mână de bicarbonat de sodiu   direct în scurgere, apoi încălziți oțet alb și turnați peste întregul amestec. După ce ați lăsat aproximativ 30 de minute, adăugați apă caldă, iar toate petele, resturile, bacteriile și germenii din chiuveta voastră vor dispărea, totul fiind curat și ușor de curățat.
Acum știi care este trucul pentru a nu mai sta cu orele în bucătărie, așa că nu ezita să încerci și tu, mai ales că ai tot ce-ți trebuie chiar la tine în casă. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce se întâmplă dacă pui usturoi în vasul de toaletă pe timpul nopții. Trucul mai puțin cunoscut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies