Motivul pentru care Zanni nu a dat examenul de Bacalaureat. Artistul a făcut mărturisiri sincere despre studiile sale: „Trebuia să aleg.”

Motivul pentru care Zanni nu a dat examenul de Bacalaureat. Artistul a făcut mărturisiri sincere despre studiile sale: „Trebuia să aleg.”
Motivul pentru care Zanni nu a dat examenul de Bacalaureat. Artistul a făcut mărturisiri sincere despre studiile sale: „Trebuia să aleg.”

Zanni a vorbit despre decizia de a se opri la 12 clase și motivul pentru care nu a dat examenul de Bacalaureat.

Povestea de viață a lui Zanni este una absolut emoționantă, iar acesta a uimit de foarte multe ori pe cei din jurul său cu modul în care a fost nevoit să se întrețină încă de mic, până să ajungă să cunoască celebritatea mai târziu. A crescut la orfelinat, iar toate experiențele marcante trăite atunci l-au făcut să devină luptătorul de astăzi. În spatele imagini pe care vrea să o afișeze celorlalți se ascunde, de fapt, un suflet care a trecut prin numeroase experiențe de viață și a încercat de fiecare dată să își găsească un drum al său pentru a se

întreține singur. Povestea tânărului a devenit cunoscută și prin intermediul numeroaselor show-uri de televiziune la care a participat, iar în prezent se bucură de mult succes pe plan profesional, chiar dacă începutul a fost unul foarte greu pentru el.

Motivul pentru care Zanni a ales să nu dea Bacalaureatul

Citește și: „Aș petrece nopțile.” Zanni a mărturisit adevărul despre Iuliana Beregoi și Alina Eremia! Ce părere are de cele două cântărețe?

Zanni
Zanni[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Zanni. ”Ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete.”

Invitat în cadrul un Podcast MISTO by Bursucu, Zanni a fost întrebat despre motivul pentru care a ales să se oprească la 12 clase și să nu mai dea Bacalaureatul sau să urmeze o facultate.

Tânărul a spus că a avut de ales între a continua și a se preface că este bine sau în a începe să facă bani, deoarece murea de foame. Așa a ajuns să lucreze imediat după majorat la o frizerie. Spune că nu îi mai stă capul acum la acel examen și că nici nu îi lipsește facultatea, iar până în clasa a 6-a chiar a avut note mari și a fost bun la învățătură. 

„Am doar liceul, atât, până în clasa a 12-a. Trebuia să aleg să mă duc să fac facultate și să mă mint că e bine sau să fac bani că muream de foame. Și m-am băgat la frizerie.  Nu. (nr. că nu vrea să dea Bacalaureatul). Nu mă interesează, mai mult de gura lumii, săgețile acelea stânga, dreapta, dar nici așa nu mă interesează ce spune gura lumii.

Nu mă gândesc la Bac, nu-mi lipsește facultatea. Mie, altora le lipsește. Până în clasa a-5-a, a-6-a, doar note mari am avut.”, a povestit Zanni.

Zanni
Zanni[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție! Din ce motiv a ajuns acolo artistul: „Pentru că am avut tupeu”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies