„Mulți, din păcate, se schimbă, se transformă. Dacă nu au bani se pot transforma în monștrii” Cristina Șișcanu, dezamăgită de unele persoane din viața sa!

„Mulți, din păcate, se schimbă, se transformă. Dacă nu au bani se pot transforma în monștrii” Cristina Șișcanu, dezamăgită de unele persoane din viața sa!
„Mulți, din păcate, se schimbă, se transformă. Dacă nu au bani se pot transforma în monștrii” Cristina Șișcanu, dezamăgită de unele persoane din viața sa!

Cristina Șișcanu și-a exprimat sentimentele sale în mediul online.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară, care de-a lungul timpului a adunat o comunitate numeroasă de persoane care îi sunt alături și o susțin la orice pas. Astfel, vedeta păstrează legătura cu aceștia prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă.

Recent, soția lui Mădălin Ionescu a abordat în mediul online un subiect delicat, acela ar persoanelor care se transformă în momentul în care nu mai au bani, exprimându-și public dezamăgirea cu privire la unele persoane din viața sa.

Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre subiectul banilor

Citește și: „Da, sunt frumoasă, pot să spun lucrul acesta pentru că eu consider că sunt frumoasă!” Cristina Șișcanu le-a închis gura răutăcioșilor din mediul online! Ce a avut de spus soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre subiectul banilor

Vedeta a descris acea categorie de oameni care fac tot posibilul pentru a obține bani și care sunt în stare să își încalce principiile de viață și să îi pună pe ceilalți într-o lumină proastă tocmai pentru

a scăpa de aceste probleme financiare. Prezentatoarea TV a mărturisit că la rândul său a fost dezamăgită de astfel de persoane din viața sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mulți, din păcate, se schimbă, se transformă. Dacă nu au bani se pot transforma în monștrii. Dacă nu au bani se pot transforma în oameni care calcă pe cadavre pentru a-i obține, devin răi, invidioși, încearcă să găsească orice cale să găsească bani chiar dacă acest lucru înseamnă să-și încalce

anumite principii. Atât de bine îi miros și atât de bine în văd așa cum se schimbă și îi simt. E trist când se întâmplă lucrul acesta cu oamenii cu care tu ești în legătură mai strânsă. Este trist, dar îi și compătimesc pe de altă parte. Puțini sunt oamenii care au demnitatea să înfrunte și situațiile financiare mai puțin plăcute .”, a povestit Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu, acuzată că gătește cu teancul de bani pe masă

Citește și: „Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Nu e un proces așa, tocmai simplu!” Cristina Șișcanu le-a transmis fanilor săi o veste importantă

Cristina Șișcanu, acuzată că gătește cu teancul de bani pe masă

La un alt video postat pe pagina sa de Facebook, Cristina Șișcanu a adunat un număr impresionant de comentarii negative, atunci când s-a afișat cu „teancul de bani” pe masa din bucătărie.

Vedeta a fost total contrariată de persoanele care o acuzau că este lăudăroasă și a ținut să explice situația.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Astfel, a fost vorba despre o iluzie optică, iar acei „bani” care se aflau pe masa șatenei nu erau decât simple șervețele cu imprimeu de 50 de euro pe ele.

Ce le răspund eu celor care îmi reproșează că stau cu teancul de euro pe masă atunci când gătesc? Puneți-vă ochelari! Eu inițial n-am înțeles comentariile de acest gen și nu înțelegeam la ce se referă.  A

trecut o zi, au trecut două, și alte video-uri pe care le-am postat aici aveau comentarii de genul ăsta: că stai cu teancul de euro pe masă atunci când gătești etc. Mă criticau acolo, nu mai știu exact ce spuneau. Am crezut că-i o metaforă, ceva, nu m-am prins.  Și stau eu și mă uit la video-ul acela unde am măsurat nivelul de nitrați în fructe și legume și văd că, într-adevăr, am niște euro pe masă (...). Vă dau un pont: puteți să vă luați o grămadă (n. r. de șervețele inscripționate cu euro) cu câțiva lei. Deci nu ca la schimb valutar, acolo unde trebuie să dai mulți lei ca să cumperi euro.  Mă, n-ar fi asta o problemă. Ok, ar putea fi o chestie înșelătoare, dar nu întrebi și tu, nu te gândești? Ce minte să am să stau cu teancul de euro pe masă, în timp ce tai ceapa? Dacă ți se pare ceva ciudat, întreabă, dar nu acuza din start, fără să ai toate informațiile, mi se pare aberant !”, a fost mesajul transmis de soția lui Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Facebook. 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală. Trebuie să existe puțină gelozie acolo!” Betty Salam, dezvăluiri despre modul în care decurge relația cu soțul său!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies