“Mulţumesc tuturor celor care i-au trecut pragul” Casa memorială „Amza Pellea” din Băilești a fost închisă

oana pellea
Oana Pellea

Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, a anunțat într-o postare pe contul său de Facebook că a recurs la decizia de a închide casa memorială a actorului din Băilești, județul Dolj.

Actrița a invocat ca motive care au dus la acest lucru, procedurile administrative greoaie, neimplicarea autorităților locale și starea în care a ajuns locuința. „ Proceduri administrative, iar condiţiile în care funcţionează nu sunt la standardele pe care memoria tatălui meu le merită! Mulţumesc tuturor celor care i-au trecut pragul. Dacă decidenţii locali sau judeţeni îşi vor manifesta interesul, ceea ce nu au făcut până acum, de a sprijini existența acestei «Case memoriale»… casa memorială va continua să existe.

Dacă nu, decizia îmi aparţine în totalitate (casa fiind proprietatea mea). Nu doresc comentarii. Mai ales că majoritatea nu cunosc situaţia reală din teren ”, a scris Oana Pellea, într-un anunț publicat pe pagina ei de Facebook.

Care este motivul pentru care fiica actorului a recurs la acest gest

Oana Pellea
Oana Pellea [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „E o dulceață, are două luni.” Cine este noul membru al familiei Andreei Marin

Totodată, fiica marelui actor, acuză autoritățile locale de neglijență, nepăsare și rea voință în ceea ce privește casa memorial „ Îmi cer eu scuze (cu toate că nu sunt deloc responsabilă) de neglijența, nepăsarea sau reaua voinţa locale ”, a declarat actrița.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Deși a luat această decizie, Oana Pellea este dispusă la un compromis, dacă autoritățile își vor arăta interesul față de memoria tatălui său „Menționez că discutând cu Primăria Băileşti am fost de acord (de ani buni) să cedez proprietatea cu condiția de a avea grijă de casă şi de a nu i schimba niciodată destinația. Vorbe, vorbe, promisiuni… Voi reanaliza situația şi voi lua decizia optimă pentru a sluji memoria tatălui meu aşa cum merită!”, a

adăugat Oana Pellea.

Oana Pellea
Oana Pellea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Calendar ortodox 10 august 2022. "Sfinte Mucenice Lavrentie, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Modul în care autoritățile au gestionat situația casei memoriale nu este singurul lucru care o nemulțumește pe Oana Pellea. Tot într-o postare pe contul său de Facebook, actrița a povestit un moment dureros pentru ea în care a găsit fotografia tatălui său mutată în spatele Teatrului Național Craiova „Acum câţiva ani i-am găsit fotografia care era pe panoul de onoare în holul principal al Teatrului

Naţional Craiova mutată lângă WC, în spate. Mi-a arătat asta un mașinist al teatrului ce avea lacrimi în ochi. La insistenţele mele, fotografia a fost mutată într-un loc mai vizibil”, a afirmat actrița.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În ciuda acestor evenimente, actrița își asigură urmăritorii că va face tot posibilul ca memoria tatălui său „să fie păstrată și promovată așa cum merită”.

Citeste si: „A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Denis Roabeș de la The Motans s-a logodit după cinci ani de relație: „Fericirea iubește liniștea”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies