Musty de la Survivor România a vorbit despre relația cu Mellina! "Mamă, cât o iubesc!"

Musty de la Survivor România a vorbit despre relația cu Mellina!
Musty de la Survivor România a vorbit despre relația cu Mellina! "Mamă, cât o iubesc!"

Fanii show-ului așteaptă detalii în privința relației dintre Musty și Mellina de la Survivor România!

Emisiunea Survivor România 2021 ce oferă clipe de tensiune și ține cu sufletul la gură milioane de telespectatori a făcut cunoscuți o serie de oameni obișnuiți care acum sunt vânați la orice pas.

Musty a făcut o serie de dezvăluiri după ce a părăsit competiția supraviețuirii în jungla dominicană. Întors în țară duminică seara, acesta a fost așteptat de către Kamara și sora lor. Ceea ce pentru mulți a creat o serie de suspiciuni, a fost apropierea pe care a avut-o față de Mellina, mignona din echipa Războinicilor.

Toate conturile de socializarea au fost luate cu asalt de fanii emisiunii Survivor România 2021 și au lansat o serie de întrebări fără răspuns la adresa celor doi: au sau nu au o relație?

Musty a vorbit despre presupusa relație de dragoste cu Mellina din echipa Războinicilor de la Survivor România

Citeste si: Roxana Nemeș, nevoită să părăsească Survivor România din cauza problemelor de sănătate? Faimoasa a primit o veste șocantă

Citeste si: Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a mărturisit tragedia prin care a trecut fratele lui! "Când am aflat vestea am făcut pe mine instant"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Revenit în țară, Musty a recunoscut în cadrul emisiunii WOWnews, că nu are nicio relație cu Mellina și că îi este dragă doar că o soră și nimic mai mult.

„Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar că o iubesc ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că este o dragoste, dar nu a fost așa.

Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine.

Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani.

Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt că pe o soră.

Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm”, a mărturisit Musty pentru Wowbiz.ro.

Puțin sunt cei care știu că Musty are o iubita pe care o cheamă Gabriela. La întoarcere războinicul a precizat ce anume l-a deranjat cel mai tare de la concurenții Survivor România și cine l-a scos cel mai tare din sărite.

Conflictul cel mai mare a fost cu Jador atunci când artistul l-a însurat de mama lui și cu greu s-a abținut Musty să nu-l lovească în față cu pumnul.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Conflictele cu ai mei au fost cea mai mare prostie pentru că trebuia să fim cât de uniți posibil. Eu m-am supărat cumva și regret chestia asta și din partea mea, și din partea lor. Cu Faimoșii, am avut o problemă cu Jador când s-a accidentat.

El mă înjura pe mine și nu-l băgăm în seamă, dar în momentul în care a înjurat-o pe mama, atunci m-am supărat la el. Am vrut să-i dau un pumn. Am auzit că vrea să-și ceară iertare. Are totuși un suflet bun.”, a incheiat acesta.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies