Musty de la Survivor România, îndrăgostit de o fostă Războinică: „I-am zis că o să ne căsătorim”

Musty dezvăluie noi detalii din relația sa cu fosta concurentă de la Survivor România.
Musty dezvăluie noi detalii din relația sa cu fosta concurentă de la Survivor România.

Invitat în platoul WOWbiz.ro, Musty dezvăluie noi detalii din relația sa cu fosta concurentă de la Survivor România.

Încă de la începutul emisiunii din Republica Dominicană, cei de acasă au observat o oarecare apropiere între Musty și Mellina, căci amândoi păreau că sunt atrași unul de celălalt. Ei bine, lucrurile nu au stat chiar așa, căci aceștia au recunoscut că nu se întâmplă absolut nimic între ei. 

Cu toate acestea, Musty trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o fostă Războinică ce a participat în primul sezon Survivor România.

Tinerii s-au îndrăgostit iremediabil, iar relația lor evoluează foarte frumos, însă au ținut totul un secret până de curând, căci au vrut să vadă dacă ce au ei va rezista.

Citeste si: Carmen Negoiță, noi detalii despre nunta cu Cătălin Boboc: „Am discutat anumite detalii...”

Musty dezvăluie noi detalii din relația sa cu fosta concurentă de la Survivor România.
Musty dezvăluie noi detalii din relația sa cu fosta concurentă de la Survivor România.[Sursa foto: Captură YouTube]

Musty și Alice de la Survivor România formează un cuplu de jumătate de an

Cei doi foști concurenți s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar la început au fost doar prieteni și nici măcar ei nu s-au așteptat ca flacăra pasiunii să se aprindă. Se pare că destinul a avut mari planuri pentru ei și iată că încă din luna mai a anului acesta cei doi formează un cuplu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ei au hotărât încă de la început să țină secret relația, asta pentru a se convinge că totul merge bine și că se înțeleg. Mai mult decât atât, Alice mărturisește că nu are nimic de comentat despre relația pe care Musty o are cu Mellina, ba chiar cele două se înțeleg de minune și sunt foarte bune prietene.  

„I-am zis de la început că nu am vrut să se afle o perioada lunga, dupa care a zis sa mergem la un eveniment monden.

Acolo noi inca ne ascundeam si Musty nu stia ca eu vreau sa zic in ziua aia si la interviu eu am zis ca suntem impreuna.

Deci eu am hotarat sa zic.(...)  Eu am vazut relatia dintre ei si nu am simtit niciodata gelozie. Eu cand am facut cu Musty cunostinta, dupa am devenit aproapiate si i-am spus lui Musty ca imi place foarte mult de ea”,  a declarat Alice, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf ar fi depus actele de divorț: „Am făcut greșeli, dar promit că le repar”

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Musty și Alice, pregătiți să pășească în fața altarului?

Tinerii sunt de nedespărțit de aproape șase luni și se pare că deja au planuri serioase împreună. Deși este o diferență de vârstă considerabilă între ei, acest lucru nu-i împiedică să se iubească în continuare. Musty spune că se gândește chiar să se însoare cu fosta concurentă din sezonul unu Survivor România. 

Musty dezvăluie noi detalii din relația sa cu fosta concurentă de la Survivor România.
Musty dezvăluie noi detalii din relația sa cu fosta concurentă de la Survivor România.

„Noi ne gandim la multe chestii, ne punem pe masa multe variante. Ea e foarte serioasa si a avut doar cateva persoane in viata ei. Eu am trait alta viata si ea a crezut ca o sa avem o relarie scurta. Din experienta mea, viata mi-a aratat ca nu conteaza cat de mare este diferenta de varsta. Am mai avut discutii cu ea. Aproape traim impreuna. Suntem foarte mult timp impreuna si pot sa spun ca traim impreuna. Noi avem si gandul ala sa ne mutam chiar impreuna, sa avem un viitor. Eu am sentimente pentru ea.  

Eu i-am zis de cateva ori ca o sa ne casatorim si cand imi zice da, cand zice nu. O las acolo asa si astept momentul cand o sa mi zica ea”,  a declarat Musty în emsiiunea „Bărbați vs. Femei”. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Codruț de la Puterea dragostei, prima fotografie alături de o tânără brunetă! Ea ar fi cea din cauza căreia Alexandra a răbufnit: „S-a dus cu alta în club”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Rona Hartner, povestea din spatele divorțului de Herve Camilleri: „Am multe să-i mai spun...”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies