Mutare ŞOC a Anamariei Prodan! Uite ce a declarat despre Dan Alexa! S-a aflat tot adevărul!

Mutare ŞOC a Anamariei Prodan! Uite ce a declarat despre Dan Alexa! S-a aflat tot adevărul!
Mutare ŞOC a Anamariei Prodan! Uite ce a declarat despre Dan Alexa! S-a aflat tot adevărul!

Anamaria Prodan, declaratie incredibilă despre Dan Alexa! Vezi ce a spus despre antrenorul pe care l-a lovit!

Anamaria Prodan şi antrenorul Dan Alexa sunt protagoniştii unei filmări care a făcut înconjurul presei în urmă cu câteva săptămâni. Nu mai este român care să nu fi văzut cum impresara îl loveşte cu pumnul pe fostul fotbalist, la vestiar, după meciul Astrei cu Botoşani.

Reacţia vedetei a fost comentată în fel şi chip atât de oamenii din fotbal cât şi de psihologi, dar până la urmă protagonista noastră a declarat că ar fi răbufnit după o discuţie aprinsă cu Alexa despre doi jucători de fotbal.

Mutare ŞOC a Anamariei Prodan! "Cel mai bun"

Cârcotaşii nu au fost satisfăcuţi de explicaţia agentului FIFA şi au continuat să comenteze că la mijloc ar fi de fapt motive de natură sentimentală. Ei bine, instagram-ul Anei a fost "încins" de mesaje după o postare incredibilă a acesteia.

Citeste si: Casele fabuloase ale celebrităţilor! Aceasta este vila de suflet a Anamariei Prodan! Imagini unice cu piscina şi camerele spectaculoase!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După scandalul monstru, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a urcat un colaj foto cu ea şi...Dan Alexa, cu mesajul "Dan Alexa este cel mai bun antrenor din liga 1". Echipa Astra Giurgiu a câştigat meciul cu FCSB cu scorul de 2-1.

Citeste si: Dieta minune cu care Anamaria Prodan a slăbit 17 kg. A devenit dependentă de două alimente



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Anamaria Prodan s-a pozat in costum de baie, in dressing. Vezi ce spune Iulia Albu despre imaginea care a socat internautii. "Toti barbatii..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies