“N-am dormit toată noaptea.” Cătălin Cazacu nu se mai poate odihni noaptea, după separarea de Ramona Olaru

“N-am dormit toată noaptea.” Cătălin Cazacu nu se mai poate odihni noaptea, după separarea de Ramona Olaru
“N-am dormit toată noaptea.” Cătălin Cazacu nu se mai poate odihni noaptea, după separarea de Ramona Olaru

Ghinioanele îl urmăresc constant pe Cătălin Cazacu, după separarea de Ramona Olaru. Iată ce i s-a întâmplat motociclistului, după ce i s-a stricat telefonul!

Cătălin Cazacu este foarte activ pe platformele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde ține constant legătura cu admiratorii săi. Motociclistul obișnuiește să îi țină la curent pe urmăritori cu aproape tot ceea ce se petrece în viața sa, împărtășind cu ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Citește și: „Sunt terminat.” Cătălin Cazacu, apariție neașteptată pe micile ecrane. Prezentatorul TV a răbufnit

Cătălin Cazacu nu se mai poate odihni noaptea, după separarea de Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eu îl iubesc.” Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu. Ce se întâmplă între cei doi

Recent, prezentatorul TV le-a mărturisit fanilor de pe Instagram ce s-a întâmplat, la puțin timp după ce i s-a stricat telefonul mobil. Mai exact, Cătălin Cazacu nu s-a putut odihni deloc întreaga noapte, de grija faptului că nu va reuși să se trezească de dimineață, știind că mobilul său are câteva probleme și ar putea ca alarma acestuia să nu mai sune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Eu sunt singurul om de pe lume care poate să pățească chestia asta. Nimeni altcineva pe care eu cunosc, nu poate să pățească. După ce ieri mi s-a stricat telefonul în somn și dimineață m-am trezit cu el mort, dar m-am trezit, astăzi, pentru că sunt un băiat conștiincios și nu m-am dus să îmi cumpăr ceas, n-am dormit toată noaptea cu gândul că dacă se strică iar telefonul și nu mai sună ceasul.

Uite așa am stat ca prostul, să păzesc telefonul, care exact în momentul în care am adormit și eu, a sunat”, a mărturisit Cătălin Cazacu, pe InstaStory.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru nu mai țin legătura

Ramona Olaru a avut un moment de sinceritate și, în urmă cu ceva timp, a discutat despre legătura pe care o are cu Cătălin Cazacu în prezent.

La acel moment, blondina nu a dezvăluit vestea oficială despre statutul relației, însă a menționat că ea și motociclistul nu-și mai vorbesc de două săptămâni, spunând că poate este mai bine așa pentru amândoi.

"Momentan nu știu deloc ce face...Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de ceva timp. Două săptămâni sau mai mult. Nu o să fac un anunț sau ceva de genul, dar e bine așa momentan.

Nu știu ce face, habar n-am ce face. Am altă treabă în acest moment în viața mea și mă ocup de mine", a declarat Ramona Olaru, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: “Nimic mai rău nu mai poate veni.” Ramona Olaru are probleme de sănătate. Asistenta TV nu se aștepta nicio secundă la asta

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cătălin Cazacu nu se mai poate odihni noaptea, după separarea de Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu ne mai vorbim de ceva timp.” Ramona Olaru, despre despărțirea de Cătălin Cazacu

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Eu îl iubesc.” Ramona Olaru, mesaj pentru Cătălin Cazacu. Ce se întâmplă între cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies