Narcisa Suciu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale: „Cel mai important este ca copilul meu să fie sănătos, fericit și sănătos la cap!”

Narcisa Suciu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale: „Cel mai important este ca copilul meu să fie sănătos, fericit și sănătos la cap!”
Narcisa Suciu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale: „Cel mai important este ca copilul meu să fie sănătos, fericit și sănătos la cap!”

Narcisa Suciu a vorbit despre legăura dintre ea și tatăl fiicei sale. Cum se înțeleg cei doi?

Narcisa Suciu este fericita mamă a unei fiice pe nume Daria. Daria Crăciun a rezultat din relația pe care artista a avut-o cu colegul său de trupă, chitaristul Daniel Crăciun. Ulterior, cei doi s-au despărțit, la scurt timp după venirea pe lume a fiicei lor. Acum, Narcisa Suciu și-a refăcut viața amoroasă alături de finlandezul Veikko Miettinen.

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, Narcisa Suciu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum se înțelege în prezent cu tatăl fiicei sale.

Narcisa Suciu, despre legătura specială pe care o are cu tatăl fiicei sale

Citește și: „Eu tot ce mi-am dorit totdeauna a fost să nu fiu observată. M-am schimbat foarte tare după ce am trecut prin episodul în care era să mor.” Narcisa Suciu, despre schimbările produse în viața sa

Nicoleta Suciu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale
Nicoleta Suciu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „El a fost foarte clar în intenții. Eu nu voiam să mă mărit deloc, niciodată!” Narcisa Suciu, mărturisiri surprinzătoare despre mariajul său. Cum a ajuns artista să își schimbe viața

Artista a dezvăluit că pe ea și pe Daniel Crăciun îi leagă o relație frumoasă de prietenie. Narcisa Suciu are o relație extraordinară atât cu bărbatul, cât și cu familia acestuia.

 „ Atunci când eram tineri ne potriveam foarte bine. Și acum ne înțelegem foarte bine. El locuiește în Elveția acum, este medic. Eu am venit din Finlanda și ne-am întâlnit la el acasă, am stat o săptămână. În continuare ne înțelegem foarte bine. El are un băiat mare, care are 21 de ani, cu care mă înțeleg foarte bine și care o iubește pe Daria foarte tare.

Dacă intră acum aici ești convinsă că e băiatul meu, că eu l-am făcut. Seamănă cu mine. Are ochii albaștri, e roșcat. Și mai are un băiat mic, care are 6 ani. Am fost la ziua lui cu Daria. Mă iubește foarte tare și eu pe el. Mi se pare extraordinar. Avem o relație foarte bună
.”, a povestit Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu a păstrat o relație apropiată cu tatăl fiicei sale pentru Daria

Nicoleta Suciu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale
Nicoleta Suciu și fiica sa, Daria[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Daria, fiica Narcisei Suciu, este o tânără în vârstă de 25 de ani, care în ciuda faptului că a crescut cu părinții despărțiți, s-a bucurat de susținerea și dragostea ambilor părinți.

Artista a ținut neapărat ca între ea și fostul său partener să existe o relație armonioasă, de dragul fiicei lor.  

În momentul în care noi nu ne-am mai înțeles, Daria exista deja când noi ne-am despărțit. Eu eram mică. Nu aveam experiență de viață, nu aveam nimic, dar eu m-am gândit că pentru copilul meu eu pot să fac cam orice. Pentru mine cel mai important este ca copilul meu să fie sănătos, fericit și sănătos la cap.

Dacă asta înseamnă ca eu să am o relație cu un bărbat pe care nu mai vreau să îl văd niciodată, eu asta o să fac. Dacă cumva se întâmplă ceva cu ea medical și are nevoie de ceva, transplant și nu i se potrivește de la mine, ci de la el, și eu nu am acces la el... Toate chestiile astea eu le-am gândit la vârsta aia. Încă nu aveam 25 de ani. Pentru asta, eu am făcut tot posibilul să am o relație bună cu el. Pe de altă parte, nu a fost dificil că e un tip foarte fain, foarte deștept. E foarte amuzant, ne place aceeași muzică, dar nu ne mai potrivim noi doi. Pe de altă parte, îmi e la fel de aproape ca frații mei. Am aceeași relație cu el cum o am cu ei. E familia mea. El la fel, dacă are de luat o hotărâre grea, el mă sună să îmi ceară părerea. Avem o relație foarte bună. Ne-au legat niște chestii, alea nu au dispărut. Nu mai sunt suficiente, dar nu au dispărut .”, a mai spus artista.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Alex Bogdan, dezvăluiri despre modul în care vrea să își organizeze nunta din vară: „Tu nu trebuie să te simți tu bine, trebuie să mă simt eu bine! Este nunta mea. N-ai chef? Fă rost de chef.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies