„Ne-a anunțat că trebuie să mergem rapid în buncăre. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute.” Ce au pățit Ana Baniciu și Raluka, în timp ce se aflau în Tel Aviv

„Ne-a anunțat că trebuie să mergem rapid în buncăre. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute.” Ce au pățit Ana Baniciu și Raluka, în timp ce se aflau în Tel Aviv
„Ne-a anunțat că trebuie să mergem rapid în buncăre. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute.” Ce au pățit Ana Baniciu și Raluka, în timp ce se aflau în Tel Aviv

Ana Baniciu și Raluka se află în prezent în Tel Aviv, în timp ce armata israeliană a declarat stare de război din cauza atacurilor masive din Fâșia Gaza palestiniană.

Sâmbătă, 7 octombrie, Israelul a fost lovit de mai multe rachete, în special în sudul și centrul țării. Aceste atacuri au fost revendicate de teroriștii palestinieni și au avut ca rezultat tragic decesul unei persoane, iar peste 100 de oameni au fost răniți.

Citește și: „Primul Paște fără mama.” Ce a declarat Ana Baniciu, înainte sărbători. Artista a vorbit sincer despre un subiect sensibil

Ce au pățit Ana Baniciu și Raluka, în timp ce se aflau în Tel Aviv

Ana Baniciu și Raluka se aflau inițial în Tel Aviv pentru a participa la concertul lui Bruno Mars, dar din cauza situației de urgență, evenimentul a fost anulat. Cu toate acestea, cele două artiste s-au trezit brusc din somn din cauza sirenelor de alarmă și a sunetelor de explozii.

Pentru a-și asigura siguranța, au fost nevoite să se refugieze în buncăre.

Din fericire, Ana Baniciu și Raluka sunt în prezent în siguranță, dar au transmis mesaje către urmăritorii lor din mediul online pentru a le împărtăși experiența tensionată și pentru a-i asigura că sunt într-o stare de sănătate bună. Cele două artiste speră să revină în România cu bine odată ce situația se va calma în regiunea Tel Aviv și vor putea pleca în condiții de siguranță.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Ne-am trezit cu sirenele peste tot și de 3 ore auzim bombe. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute.  E foarte ciudată senzația. Doamne! E o energie foarte ciudată în Tel Aviv. Nu sunt oameni aproape deloc pe stradă, sunt 3-4 oameni care merg și ei, probabil, spre case.

Nu se mai aud bubuieli de aproape o oră. Deocamdată e liniște și pace. Să vedem ce se întâmplă de acum în colo. Să sperăm că totul va fi bine'',
a anunțat Raluka pe Instagram.

Ce mesaj a transmis Ana Baniciu pe rețelele de socializare

Ana Baniciu și-a împărtășit experiența tensionată din Tel Aviv, unde s-a trezit dimineața cu sirene de alarmă și a fost avertizată să se refugieze în buncăre din cauza unor atacuri neașteptate.

În ciuda situației, a menționat că Israelul este bine pregătit pentru a face față acestor amenințări, mai ales pe calea aeriană, iar situația pe străzi părea relativ normală, fără semne evidente de incendii sau fum.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Bună dimineața, dragilor! Sunteți în liniște și să apreciați asta, pentru că noi suntem Tel Aviv, unde de dimineață ne-am trezit cu o sirenă pe strada noastră, pe care locuim aici.Ne-a anunțat că trebuie să mergem rapid în buncăre. Nu am apucat să mergem în buncăre până când am auzit explozia, care era în zona noastră. Israelul, și în special Tel Aviv, sunt cei mai tari pe parte de a se apăra, mai ales aerian.

Nu știm dacă racheta sau bomba, ce a fost ea, a avut explozie în cer sau pe pământ. Aici nu se vede nimic că arde sau fum. Am crezut că la ei e o chestie care se întâmplă mai des, dar am aflat acum, în ultima oră, că asta nu e o chestie comună. Ce s-a întâmplat azi, nu s-a mai întâmplat niciodată în Israel. Nu știu cum am nimerit fix noi în momentul ăsta. Este pustiu pe stradă, am încercat să ieșim să luăm ceva de mâncare și am auzit altă sirenă. Am intrat într-un buncăr, al unui bloc, care era cel mai apropiat. Stând în buncăr, se auzeau exploziile. Avem bilet de avion luni, de întoarcere. Nu știm dacă aeroporturile s-au închis, cert este că suntem în siguranță, totul va fi bine. În schimb, în seara asta era concert Bruno Mars, eram foarte entuziasmați că mergem toți. Bruno Mars a anunțat că nu mai susține concertul. Nu e nimeni pe stradă, înțeleg că au reușit să intre foarte mulți civili din Gaza în Israel și au început să se împuște pe stradă. E chiar război, în adevăratul sens al cuvântului'', a anunțat Ana Baniciu pe Instagram.

Citește și: „Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ana Baniciu, dezvăluiri despre lucrul pe care Edy Kovacs nu vrea să-l facă după nunta lor

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies