„Primul Paște fără mama.” Ce a declarat Ana Baniciu, înainte sărbători. Artista a vorbit sincer despre un subiect sensibil

„Primul Paște fără mama.” Ce a declarat Ana Baniciu, înainte sărbători. Artista a vorbit sincer despre un subiect sensibil
„Primul Paște fără mama.” Ce a declarat Ana Baniciu, înainte sărbători. Artista a vorbit sincer despre un subiect sensibil

Ana Baniciu este iubită și îndrăgită de mulți români. Tânăra a reușit să intre în inimile fanilor săi prin carisma și sinceritatea de care dă dovadă mereu.

Recent, ea a avut și un moment de sinceritate, când a făcut o serie de declarații emoționante despre mama ei, care a murit în urmă cu aproximativ un an.

Citește și: „Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Ce a declarat Ana Baniciu, înainte de sărbători

Anul acesta, femeia care i-a dat viață nu va fi alături de ea, dar îi va avea alături de sărbători pe părinții și bunica logodnicului ei Edy. Vedeta a mai adăugat că nici partenerul său de viață nu va fi alături de ea, deoarece este DJ în timpul liber și are câteva evenimente la care trebuie să fie prezent.

„E primul Paște fără mama. Anul trecut am fost cu mama, în spital, de fapt, dar eu sunt convinsă că mama e constant în preajma mea și o să fie ceva special în noaptea de Paște.

Anul ăsta, o să petrec Paștele împreună cu familia, cu bunica sa și în rest, cu familia. Edy, din păcate, nu este alături de mine de Paște, pentru că pune muzică. E și DJ în timpul liber și pune muzică în alt oraș, la mare, mai exact, dar nu contează. Eu stau cu bunica, cu părinții lui Edy, cu toată familia”, a spus Ana Baniciu, pentru un post TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce a declarat Ana Baniciu, înainte sărbători
Ce a declarat Ana Baniciu, înainte sărbători[Sursa foto: Facebook]

Ana Baniciu, despre nunta cu logodnicul ei, Edy

Ana Baniciu este o persoană sinceră și nu se ferește să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața ei. Ea a vorbit despre nunta cu Edy și a declarat că părinții nu au intervenit, deoarece sunt deciziile lor și va fi seara lor de neuitat.

„Mai e un an până la nuntă, dacă reușim să o facem la anul. Deocamdată, ce să zic, umblăm așa să vedem localuri, spații, tot felul. Părinții nu au intervenit, astea sunt deciziile noastre, căci va fi seara noastră de neuitat și vrem să facem așa cum ne place nouă. Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună, oameni faini și muzică frumoasă, evident.

Nu mai facem pe plajă, am renunțat la ideea asta, este o idee proastă. Vom face undeva, nici nu știu, probabil că în București”, povestea Ana Baniciu, în urmă cu ceva timp, pentru un post TV.

Ce a declarat Ana Baniciu, înainte sărbători
Ce a declarat Ana Baniciu, înainte sărbători[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Biografie ANA BANICIU. "Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Mircea Baniciu. “Sunt un tată nemaipomenit!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies