„Ne-am împăcat. Am revăzut imagini cu noi când făceam senzație împreună la televizor” Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au îngropat securea războiului!

„Ne-am împăcat. Am revăzut imagini cu noi când făceam senzație împreună la televizor” Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au îngropat securea războiului!
„Ne-am împăcat. Am revăzut imagini cu noi când făceam senzație împreună la televizor” Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au îngropat securea războiului!

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au reușit să renunțe la rivalitate. Ce s-a întâmplat când s-au văzut pentru prima oară după mult timp?

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu și-au început cariera în televiziune în urmă cu mai mulți ani, amândouă fiind asistente TV la un show de noapte. Ulterior, cele două s-au apropiat, au participat împreună la alte proiecte de televiziune, iar din colege au devenit prietene, având o relație foarte apropiate.

Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, cele două au început să întâmpine tot felul de dificultăți în cadrul relației lor de prietenie.

Mai mult decât atât, prezentă la nunta Andreei Tonciu cu Daniel Niculescu, blondina a acuzat restaurantul unde prietena ei a făcut petrecerea că a servit mâncare stricată, care i-a produs stări de rău.

Astfel, prietenia dintre cele două s-a rupt. Se pare că, după mulți ani în care nu și-au mai vorbit, cele două foste asistente au reușit să uite de rivalitățile din trecut.

Ce au discutat Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu, după mult timp

Citește și: “Un copil alăptat este un copil sănătos.” Sânziana Buruiană își alăptează fiica de 7 ani! Vedeta speră să bată recordul în România

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au îngropat securea războiului!

Invitate în cadrul unei emisiuni TV, vedetele au lăsat răutățile deoparte și au abordat o mulțime de subiecte, chiar dacă nu s-au mai văzut de ceva vreme. Acestea au fost însoțite de către fiicele lor, abordând o mulțime de discuții de mămici, vorbind despre fetițe.

Sânziana Buruiană a precizat că, atunci când s-au revăzut nu a fost nimic schimbat între ele și au discutat ca și cum nu s-ar mai fi văzut, de fapt, de o scurtă perioadă.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Da, ne-am împăcat. Zilele acestea am fost invitate într-o emisiune de televiziune, unde am depănat amintiri din anii de senzație când eram asistente de televiziune.

Noi două ne-am împăcat demult, dar nu ne-am mai văzut de câțiva ani.

Eu am fost plecată un an din țară cu munca, după am avut acel reality-show cu fetele. Nu am avut timp. Pot spune că s-au văzut fetițele, Rebecca și Iza, pentru prima dată. A fost o atmosferă plăcută atunci când ne-am văzut, mai ales că am revăzut imagini cu noi când făceam senzație împreună la televizor, dar și în prezentările de modă.

Cred că sunt cam 15 ani de când ne cunoaștem. Ne vom mai întâlni, eu și Andreea, dacă vor mai fi ocazii. Când ne-am văzut, a fost ceva ca și cum nu ne văzusem de ieri. Nimic schimbat. Am povestit despre fete mai mult, ce le place să facă, ce activități, unde le place să meargă” , a declarat Sânziana Buruiană pentru  Click.

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au îngropat securea războiului!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Mă fac după vârsta mea. Nu pot să mă îmbrac ca tinerii că dau pe afară” Ce tratamente de înfrumusețare face Elena Merișoreanu? Cum reușește să se mențină în formă la 76 de ani

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies