“Un copil alăptat este un copil sănătos.” Sânziana Buruiană își alăptează fiica de 7 ani! Vedeta speră să bată recordul în România

“Un copil alăptat este un copil sănătos.” Sânziana Buruiană își alăptează fiica de 7 ani! Vedeta speră să bată recordul în România
“Un copil alăptat este un copil sănătos.” Sânziana Buruiană își alăptează fiica de 7 ani! Vedeta speră să bată recordul în România

Sânziana Buruiană a făcut o serie de dezvăluiri despre alăptat. Iată ce a declarat vedeta!

Sânziana Buruiană se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite foste asistente TV din țara noastră. Vedeta formează o relație cu Nicolae Zuluf, cu care are împreună două fetițe deosebite.

Sânziana Buruiană a încetat să își mai alăpteze fiica cea mare

În cadrul unui interviu, fosta asistentă TV a recunoscut faptul că alăptează de 7 ani. Cu toate astea, fiica cea mare a renunțat de curând la acest obicei, însă cea mică nu pare să dea vreun semn în acest sens.

Sânziana Buruiană încurajează toate mămicile să alăpteze cât mai mult, fiind mândră de felul în care arată după cei 7 ani de alăptat. De asemenea, aceasta se consideră o femeie norocoasă, deoarece există mămici care nu pot alăpta, sau care întâmpină probleme după prima lună și sunt nevoite să renunțe.

"Sper să fiu numărul 1 în ceea ce privește alăptatul în România. Trebuie să mă interesez care a fost cel mai mare record.

Mie chiar mi se pare o performanță să poți să alăptezi atâta timp și sunt fericită că am putut să le creez o imunitate foarte puternică și acum cât va vrea Dumnezeu. Dacă ajung să depășesc și recordul, poate cel puțin de la noi din țară. Cea mare a renunțat de curând, pentru că a început școala și a văzut că cea mică ocupă tot spațiul, dar a fost o perioadă în care au fost alăptate în tandem, la început.
Nu prea știam foarte multe despre lucrul acesta, însă chiar mă gândeam la un moment dat, cum ar fi să fac o ședință foto cu ele, cred că cu siguranță ar fi ajuns poza în toată lumea. După 7 ani de alăptat, încă mă mențin bine. N-am nevoie de silicoane, cred eu. Am avut noroc, pentru că din păcate sunt mămici care nu pot alăpta, se întâmplă diverse lucruri, poate că în prima lună e un pic mai dificil și atunci renunță.
Eu le-aș sfătui să nu renunțe, pentru că un copil alăptat este un copil sănătos, cu o imunitate foarte bună și, după cum vedeți, nici pieptul nu se lasă foarte mult. Nu vă faceți griji, dragi mămici, fiți acolo ferme pe poziții și luați atitudine."
, a declarat Sânziana Buruiană.

Citește și: „Mi-a tras țeapă” Sânziana Buruiană si Bianca Rus au rupt prietenia

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sânziana Buruiană își alăptează fiica de 7 ani[Sursa foto: Instagram]

Sânziana Buruiană vrea să își lansează fiica în industria muzicală

Mai mult decât atât, fiica cea mare a vedetei, Izabela, are un talent desăvârșit atunci când vine vorba de cântat. Din acest motiv, Sânziana Buruiană își dorește să își facă fetița cât mai auzită, și să îi exploateze talentul. De asemenea, fosta asistenta TV a făcut mărturisiri despre cum a observat că fiicei sale îi place să cânte, și cum a făcut prima ei piesă.

"M-a surprins că îi place muzica. Eu am fost tot timpul la prezentări de modă. Fiind fotogenică, m-am gândit că va avea succes. De mică a fost și la Paris, la Praga. La 4 anișor, ea deja defila, însă ea de curând mi-a spus mami, mie îmi place să cânt și atunci am zis haide să îmbinăm puțin muzica cu ce se poartă acum, rețelele de socializare, trendul ăsta care a luat amploare.

Generația nouă e foarte încântată de chestiile astea și am zis să țin și eu pasul cu ele. Atunci am făcut o piesă modernă, care să fie perfectă și pentru rețelele de socializare, dar și ca melodie.", a mărturisit Sânziana Buruiană, la WOWnews.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Nu mai dorm demult cu soțul” Ce s-a întâmplat cu relația dintre Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf

Sânziana Buruiană își alăptează fiica de 7 ani[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Mi-a tras țeapă” Sânziana Buruiană si Bianca Rus au rupt prietenia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies