„Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete.” Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunții. Cei doi sunt în culmea fericirii

„Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete.” Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunții. Cei doi sunt în culmea fericirii
„Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete.” Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunții. Cei doi sunt în culmea fericirii

După logodnă, Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au stat pe gânduri și au dezvăluit data când va avea loc marele eveniment. Cei doi tineri îndrăgostiți au decis să nu mai amâne momentul unic în care își vor uni destinele.

Astfel, după o cerere în căsătorie care a emoționat pe toată lumea cu câteva săptămâni în urmă, cuplul a făcut un anunț așteptat cu nerăbdare.

Citește și: „Mai bine nu mă mărit, decât să arăt așa” Oana Moșneagu s-a afișat pe internet în rochie de mireasă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunții

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au luat o decizie importantă și au rezervat deja un restaurant pentru evenimentul lor de nuntă.

Această mișcare a dezvăluit că cei doi nu doar s-au logodit, ci au pus deja bazele planurilor lor pentru o căsătorie fericită și memorabilă. Astfel, fanii și prietenii lor se pot aștepta la un eveniment deosebit în curând, unde dragostea și bucuria vor fi în centrul atenției.

Cei doi vor merge pe același drum în luna iunie a anului 2024.

„It’s a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm.

Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunți
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunți[Sursa foto: Facebook]

Fanii s-au bucurat mult pentru cei doi actori

Vestea că Vlad Gherman și Oana Moșneagu urmează să se căsătorească a stârnit o adevărată bucurie în rândul urmăritorilor lor de pe mediul online.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar secțiunea de comentarii a devenit locul unde admiratorii lor au exprimat sinceritatea sentimentelor lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu bucurie și entuziasm, urmăritorii le-au transmis imediat felicitări celor doi îndrăgostiți și le-au făcut urări frumoase pentru viitorul lor.

Aceștia și-au exprimat dorința ca Vlad și Oana să trăiască împreună o viață plină de fericire, iubire și împliniri, așa cum au visat mereu.

Aceste de încurajare au venit din toate părțile, reflectând susținerea și aprecierea comunității lor online.

„Nu există mai faini ca voi! Mii de bucurii vă doresc!”

„Să fie într-un ceas binecuvântat și magic”

„Felicitări, frumoșilor... o viață frumoasă împreună”

„Ce adorabili sunteți”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Uaa, ce mă bucur pentru voi! Să fiți fericiți”

„Cea mai bună veste! Abia aștept poze cu voi de la cel mai frumos eveniment din viața voastră. Sunteți superbi împreună! Vă ador”

„Cel mai frumos cuplu”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea făcută de Vlad Gherman.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunți
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au anunțat data nunți[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Moșneagu, surpriză de ziua ei de nume. Actrița a trăit emoții intense



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce au anunțat Cristina Ciobănașu și iubitul ei, în urmă cu puțin timp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies