„Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem.” Elena Merișoreanu, despre pensia pe care o încasează lunar

„Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem.” Elena Merișoreanu, despre pensia pe care o încasează lunar
„Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem.” Elena Merișoreanu, despre pensia pe care o încasează lunar

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar cariera pe care o are în spate este de-a dreptul tumultoasă. La vârsta de 16 ani a plecat de acasă pentru a-și îndeplini visul, iar în momentul actual duce o viață la care mulți doar visează.

De-a lungul carierei, artista a mers prin țară și prin lume, iar în tot acest timp a reușit să își adune o avere foarte mare, din care își ajută de fiecare dată nepoții și copiii.

În momentul actual, artista se consideră o persoană fericită, deoarece de-a lungul vieții a muncit foarte mult pentru a reuși să ajungă unde este acum.

Citește și: „Nu era vremea să plece dintre noi.” Maria Cârneci, mărturisiri despre clipele sfâșietoare după moartea soțului ei

Ce pensie are Elena Merișoreanu

La vârsta de 76 de ani, Elena Merișoreanu se poate mândri cu o pensie deloc de neglijat. Artista a fost mereu o persoană sinceră, iar în cadrul unei emisiuni TV, a vorbit deschis despre veniturile sale.

Artista a spus că pe lângă alți pensionari, ea o duce destul de bine, în ceea ce privește veniturile lunare și a spus că nu se poate plânge de pensia sa, deoarece mulți bătrâni nu primesc nici jumătate din cât încasează ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu am pe cartea de muncă la Rapsodia Română aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajată, cu decizie Guvernamentală. În fiecare an se mai mărește.  Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Pensia mea este de aproape 5.000

de lei ”, a spus Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Merișoreanu, despre pensia pe care o încasează lunar
Elena Merișoreanu, despre pensia pe care o încasează lunar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „M-am rugat la Dumnezeu.” Un cunoscut artist de muzică populară a fost diagnosticat cu tumori

Ce pensie are soțul artistei

În fiecare lună, partenerul de viață al artistei încasează o pensie la care mulți români doar visează, în valoare de zeci de mii de lei, iar din fericire pentru ei, traiul lor este unul bun și banii nu sunt o problemă în viața lor.

Pe lângă pensia pe care o deține și încasările de la evenimentele la care este prezentă, banii soțul ei reprezintă un venit suplimentar în casă. Ea a spus că acesta are pensia de aproape 20.000 de lei.

„Soțul meu are pensie mare, dar și eu am. El are aproape 20.000 de lei”, a mai completat cântăreața de muzică de folclor, în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Merișoreanu, despre pensia pe care o încasează lunar
Elena Merișoreanu, despre pensia pe care o încasează lunar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Îmbulzeală de oameni pentru mâncarea de la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria Prodan s-a ocupat de fiecare detaliu



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap." Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies