Ne îndrăgostim cu adevarat doar de 3 ori în viaţă, dar nu toţi ajungem la a treia iubire

Ne îndrăgostim cu adevarat doar de 3 ori în viaţă, dar nu toţi ajungem la a treia iubire
Ne îndrăgostim cu adevarat doar de 3 ori în viaţă, dar nu toţi ajungem la a treia iubire

De-a lungul timpului, filosofii au încercat să definească acest concept al iubirii. Şi au ajuns la o concluzie destul de surprinzătoare. Se pare că ne îndrăgostim doar de 3 ori în viaţă şi fiecare dintre aceste iubiri are un scop diferit, neexistând nicio garanţie că toţi oamenii vor ajunge la iubirea cu numărul trei.

Ne îndrăgostim doar de 3 ori în viaţă şi de fiecare dată dintr-un anumit motiv. Iată de ce!

Prima dragoste apare atunci când suntem tineri. Este cunoscută şi sub numele de iubire idealistă. Este ca un fel de poveste, un basm.

Credem că găsim persoana perfectă pentru noi. Toată lumea va fi geloasă pe tine la petreceri pentru că ai reuşit să fii în cuplul perfect.

Care este problema majoră cu acest tip de dragoste? Se bazează exclusiv pe modul în care te văd ceilalţi oameni mai degrabă decât cum te simţi de fapt.

Cel de-al doilea tip de dragoste este cea în care simţi că viaţa te loveşte. Se numeşte dragostea grea. Aceasta este cea care ne permite să ne dezvoltăm sexualitatea, să ne conturăm dorinţele şi să ne răspundem la întrebarea: "Cine sunt cu adevărat?".

Uneori, în timpul relaţiei, crezi că destinul v-a făcut să vă întâlniţi pentru a fi împreună toată viaţa. Iar alteori ai vrea să te muţi pe altă planetă pentru a fi departe de relaţie şi de toate problemele.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Diferenţe între un om inteligent şi unul înţelept. Tu cum eşti

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cum să îţi menţii o greutate corporală normală. Lista alimentelor care scad glicemia

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies