„Ne iubim frumos”. Philip Albu s-a căsătorit în secret

philip albu iubita
Philip are o nouă iubită

În urmă cu câteva zile, Philip Albu a fost invitat în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, acolo unde a făcut mai multe mărturisiri legate de viața lui personală. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a uitat-o de tot pe Berna, fosta lui iubită, datorită noii sale partenere.

Se pare că Philip a ținut relația ascunsă, iar între timp, s-au produs schimbări majore în viața bărbatului.

„E perfectă” Ce a mărturisit Philip Albu despre noua sa iubită

albu philip puterea dragostei
Philip în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: „Este viața mea pusă în pericol”. Berna de la Puterea dragostei, amenințată de fostul iubit, Philip Albu

În cadrul emisiunii, Philip l-a provocat pe Iancu Sterp la o luptă în ring, după ultimele scandaluri de pe rețelele de socializare.

Mai mult, artistul i-a transmis un mesaj dur lui Iancu, spunându-i că îl așteaptă în ring. Pe lângă toate acestea, vedeta a mărturisit cum decurge viața lui amoroasă, în ultima vreme. Se pare că Philip nu mai are sentimente pentru Berna, fosta lui parteneră. Nu doar că artistul și-a găsit o nouă iubită, dar a cerut-o și de soție. Philip are doar cuvinte de laudă despre partenera sa și spune că o va ține departe de lumina reflectoarelor, momentan.
Vedeta a declarat că apreciază că iubita lui este o femeie frumoasă, dar simplă, care se ocupă de toate treburile casei. Cu toate că nu au apărut împreună în showbiz, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că partenera lui îl însoțește mereu la concerte.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Sunt însurat. Nu am făcut-o public pentru că e viața mea privată. Sunt fericit cu cine sunt. Nu știu dacă ar vrea nevasta mea să apară, dar nu mă ascund de ea. La concerte, pe afară, o iau peste tot cu mine. Fata asta e atât de frumoasă și de simplă. Nu e siliconată, nu e pițipoancă. Face curat, mâncare. Înainte să vin aici s-a trezit din somn, mi-a călcat cămașa, m-a aranjat, m-a pupat, m-a îmbrăcat ea.

E un sentiment pe care nu l-am avut niciodată cu nicio femeie și crește inima în mine când face asta. Îmi dovedește că e o femeie care m iubește și e fată de casă. E un timp foarte scurt de când suntem împreună, am pățit multe chestii, dar mi-a dovedit mai mult decât orice femeie din viața mea. E vorba de vreo două luni. Știe să mă facă fericit, știe să fie lângă mine, să mă sprijine, să mă respecte, știe să fie femeie cu un bărbat.
E perfectă.",
a declarat Philip Albu.

Cum a cerut-o de soție Philip,  pe noua sa parteneră

Citeste si: ,,La el a fost papagal”. Philip de la Puterea Dragostei, replici dure la adresa lui Iancu Sterp

După doar două luni de relație, Philip a realizat că iubita lui este femeia pe care vrea să o aibă alături toată viața.

Vedeta a povestit că momentul în care a cerut-o de soție a fost unul cu adevărat special.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Ne iubim frumos. Am cerut-o în căsătorie într-un apartament mare, cu jacuzzi, cu baloane. Vreau să o mai cer o dată, dar public și vrea să fie surpriză.”, a declarat artistul.

Citeste si: „Este viața mea pusă în pericol”. Berna de la Puterea dragostei, amenințată de fostul iubit, Philip Albu



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Andreea Mantea, apariție cu inelul pe deget. Vedeta a fost fascinată de ce s-a întâmplat în Turcia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies