„Ne vedem la următorul.” Vlăduța Lupău, pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu artista

„Ne vedem la următorul.” Vlăduța Lupău, pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu artista
„Ne vedem la următorul.” Vlăduța Lupău, pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu artista

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste, iar de-a lungul carierei sale a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care sunt lângă ea și o susțin la fiecare pas.

Anul acesta, Vlăduța Lupău a avut parte de foarte multe reușite, iar cea mai importantă a fost că l-a adus pe lume pe micuțul Iair, primul copil al familiei, după ce a pierdut două sarcini. Recent, cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea pe patul de spital.

Citește și: “Îmi e frică să mă mai pieptăn.” Vlăduța Lupău a dezvăluit că se luptă cu căderea părului. Ce declarații a făcut artista fanilor săi

Vlăduța Lupău, pe patul de spital

Pe lângă faptul că a adus pe lume un copil, iar rolul de părinte s-a dovedit a fi obositor, dar atât de frumos, artista nu a uitat de viața profesională.

La puțin timp după ce l-a adus pe lume pe micuțul Iair, artista a revenit în fața fanilor, iar agenda sa a fost până acum plină, deoarece a avut evenimente atât în țară cât și peste hotare.

În momentul actual, pentru că erau multe evenimente la care trebuia să participe, soția lui Adi Rus a pus totul pe pauză, deoarece are probleme de sănătate.

În urmă cu puțin timp, artista a publicat pe rețelele de socializare, unde este foarte activă și împărtășește multe dintre evenimentele din viața ei cu fanii, o fotografie de pe patul de spital.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ziua de joi nu a avut un început prea pozitiv pentru artistă, deoarece a fost nevoie să se interneze, având în vedere că în fotografie apare în papuci de casă și pijamale.

Vedeta nu a dat prea multe detalii despre starea ei de sănătate, dar a menționat că din cauza problemelor care nu îi dau pace în aceste momente, este nevoită să își pună cariera pe pauză, lucru care se întâmplă destul de rar.

Așadar, nu va putea ajunge la evenimentul la care trebuia să se prezinte în Chișinău.

Citește și: „Am ajuns la clinică.” Vlăduța Lupău, declaratii surprinzătoare împărtășite fanilor săi

Vlăduța Lupău, pe patul de spital
Vlăduța Lupău, pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare

Vlăduța Lupău le-a transmis fanilor ei că din motive de sănătate nu va putea susține concertul de la Chișinău și se va vedea cu cei care o susțin la următorul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Din motive de sănătate, nu ajung azi la spectacolul de la Chișinău.

Ne vedem la următorul”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram, direct de pe patul de spital.

În această perioadă, cât vedeta se află sub supravegherea medicilor, Adi Rus și-a luat în serios rolul de tata și a devenit părinte cu normă întreagă.

Cât timp soția e pe patul de spital, el are mare grijă de micuțul Iair, acasă, încercând să nu-l facă să simtă că mama sa nu este bine și nu este lângă ei.

 

Citește și: “Mi s-a părut foarte faină această experiență.” Vlăduța Lupău, declarații surprinzătoare



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu este vorba de înșelat.” Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies