“Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune.” Carmen Harra face predicții pentru anul 2023

“Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune.” Carmen Harra face predicții pentru anul 2023
Carmen Harra face predicții pentru anul 2023

Carmen Harra a făcut câteva predicții pentru anul care urmează. Clarvăzătoarea a vorbit despre ce urmează să se întâmple în România.

Carmen Harra este cea mai celebră clarvăzătoare din țara noastră. De foarte multe ori, ea a făcut predicții care s-au adeverit și care a șocat pe toată lumea. Clarvăzătoarea Carmen Harra, a declarat lucruri despre ce se va întâmpla în România anul viitor. Așadar, a făcut o serie de declarații la care românii trebuie să se aștepte în anul 2023.
Carmen Harra mărturisește faptul că țara se va confrunta cu proteste de mari proporții, din cauza inflației cu care România se confruntă în prezent.


„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.”, a dezvăluit Carmen Harra în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: ,,Nu trebuie să îți fie frică”. Carmen Harra, declarații uimitoare. Clarvăzătoarea știe când va muri

Carmen Harra face predicții pentru anul 2023[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „La începutul anului am spus că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat!” Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Totodată, renumita clarvăzătoare este de părere că nu va avea loc doar o singură manifestare, ci mai multe și, de asemenea, toate clasele sociale vor fi afectate de această criză. 
“Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Harra.

Predicție pentru luna Noiembrie 2022

Cu toate astea, Carmen Harra a vrut să facă o mică previziune și despre luna noiembrie a acestui an, spunând că vede că se va întâmpla ceva puternic în România.

Citeste si: Cine este Carmen Harra. „În copilărie nu aveam nimic, mâncam ce apucam”

Carmen Harra face predicții pentru anul 2023[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Carmen Harra, previziuni despre Brigitte și Florin Pastramă! Cum se vor descurca din punct de vedere financiar după divorț

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme.”  a spus Carmen Harra, pe contul ei personal de socializare.

Așadar, criza economică se va adânci mult mai tare, până în punctul în care populația se va revolta și va ieși în stradă la numeroase proteste, potrivit lui Carmen Harra. Prezicătoarea spune că nu va avea loc doar o singură manifestare, ci mai multe.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

,,Nu trebuie să îți fie frică”. Carmen Harra, declarații uimitoare. Clarvăzătoarea știe când va muri

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies