Nelson Mondialu, declarații halucinante despre sora Biancăi: „Poliția, unde ești?”

Nelson Mondialu
Nelson Mondialu despre sora Biancăi

Nelson Mondialu și-a pus în cap fanii Biancăi, după ce a făcut câteva declarații halucinante despre sora mai mică a Biancăi.

Scandal de proporție la Puterea dragostei, după ce Bianca și Livian s-au despărțit. După ce s-a aflat că fiul său, Livian, are o nouă relație, Nelson Mondialu a decis să vorbească din nou despre Bianca Comănici și a reușit să îi implice și pe membrii familiei sale, într-un fel care i-a alertat pe fanii emisiunii.

În cadrul unui live, Nelson Mondialu a vorbit despre surioara Biancăi, o fetiță care nu a împlinit nici 14 ani.

Citeste si: Andra Volos a plecat din casa Puterea dragostei

„Sunt trecut prin viață, am studiat, am pățit. Am învățat din greșeli, din astea. Intră o t***ă de 20 de ani, câți are. Ea nu se gândește la treburile din astea, poate chiar că un fan de-al lui Lobo, știi ce zice? Ia să văd unde stă? Și îi dă vreo 20 peste picioare? E nu se gândește la treburile din astea, înțelegi.

Da, Norocel. Acum, să o iau și pe soră-sa un pic, așa, să o frec așa. Că pe maică-sa, ce să fac cu ea? La soră-sa la fund, de două ori. Poate s-ar liniști așa. Bobocioaielor, liniștiți-vă. La sora aia. Înțelegi?”, au fost doar câteva dintre cuvintele omului de afaceri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici, destăinuiri emoționante despre relația cu Livian! „Dacă mi-ar spune acum că mă iubește...”

Susținătorii Biancăi, hotărâți să apeleze la Poliție

Susținătorii Biancăi au fost de-a dreptul revoltați de aceste afirmații și au anunțat că vor apela la Poliție pentru a se face dreptate. În plus, mulți au decis să dea report materialului respectiv de pe Youtube, pentru un conținut neadecvat.

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei si sora sa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici, cele mai noi declarații după despărțirea de Livian! „Măi Lupușorule...”

„Nu îmi vine să cred, să vorbești în halul ăsta de un copil de 14 ani? Poliția, unde ești? Vorbim de un copil! De ce nu se sesizează Poliția?/ Mergi la doctor, nu ai nicio scăpare”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, care nu pot înțelege cum un adult poate vorbi astfel despre sora Biancăi Comănici.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca de la Puterea dragostei a mers să îi vadă pe Jador și pe Bogdan Mocanu: „De când așteaptă mama să mă însor”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies