Nelson Mondialu și-a părăsit soția și a plecat de acasă?! Ce a declarat controversatul personaj

nelson mondialu declaratii despartire
Nelson Mondialu și-a anunțat fanii că se desparte de soția lui

Nelson Mondialu și-a uimit fanii cu cele mai noi declarații. Tatăl lui Livian a mărturisit că a plecat de acasă și și-a părăsit soția.

Nelson Mondialu a făcut cele mai șocante declarații de până acum. Tatăl lui Livian a mărturisit pe una din rețelele de socializare că s-a hotărât să plece de acasă dar și să o părăsească pe soția lui, Liana.

Nelson Mondialu a plecat de lângă soție?!

Într-unul din live-urile de pe social media, Nelson Mondialu și-a șocat fanii atunci când le-a mărturisit că s-a decis să își părăsească soția.

Citeste si: Nelson Mondialu a făcut un anunț șoc: „O să avem două fetițe”

„Mă duc fraților în Germania. Mă duc în Germania la Gina Furman. M-am despărțit de muiere. M-am despărțit de oconașă! M-am despărțit pentru că nu mai era zoală cu ea. Nu mai aveam oala caldă. Înțelegeți?”, a spus Nelson Mondialu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

nelson mondialu despartire sotie
Nelson Mondialu declara acum ceva timp că soția lui este gravidă[Sursa foto: Instagram Nelson Mondialu]

Relația dintre Nelson Mondialu și Liana nu a funcționat niciodată fără certuri sau supărări, iar tatăl lui Livian a povestit întotdeauna tot ce se întâmplă între el și soție.

Citeste si: Reacția lui Livian după ce a aflat că Bianca Comănici va prezenta două emisiuni: ,,Unii dintre noi..."

nelson mondialu a plecat de acasa
Nelson Mondialu a făcut cele mai incredibile declarații despre plecarea de acasă, dar și despre faptul că a părăsit-o pe soția lui[Sursa foto: Instagram Nelson Mondialu]

„Degeaba îmi spui mie că mă iubești, dacă corasonul tău bate pentru altcineva.

Degeaba îmi spui mie „Trăiască familia ta”, dacă tu te uiți după buzunarul tău. Ăștia care intrați și comentați aiurea de mine, eu vă dau clasă și în casă și afară. Vă plimb cu covrigul și tot eu îl mănânc. Toți sunteți bombardieri, de unde atâta șmecherie? Nu-s curios.25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus.
Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap ”, a declarat Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu, despre faptul că soția lui este gravidă

În decembrie anul trecut, Nelson Mondialu le povestea fanilor de pe rețelele de socializare faptul că soția lui este gravidă.

Celebrul personaj era extrem de fericit de această veste.

„După atâția ani de așteptări,bosasurile au dat roade, oameni buni! Oconașa gravidă cu fetele mele. Da, oameni buni, minuneeee! O să avem două fetițe frumoase. Trăiască reginele mele, fetele mele” , spunea Nelson Mondialu.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

EXCLUSIV! Livian de la Puterea dragostei și Bianca Comănici, împreună de sărbători?!: „Te voi iubi pentru totdeauna”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies