Bianca Comănici nu a mai rezistat şi l-a atacat crunt pe Nelson Mondialu! Tânăra a răbufnit când tatăl lui Livian a vorbit despre colaborarea ei cu Roberto Haţegan!

Bianca Comănici nu a mai rezistat şi l-a atacat crunt pe Nelson Mondialu! Tânăra a răbufnit când tatăl lui Livian a vorbit despre colaborarea ei cu Roberto Haţegan!
Bianca Comănici nu a mai rezistat şi l-a atacat crunt pe Nelson Mondialu! Tânăra a răbufnit când tatăl lui Livian a vorbit despre colaborarea ei cu Roberto Haţegan!

Bianca Comănici i-a dat, pentru prima oară, o replică dură lui Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu a atacat-o din nou pe Bianca după ce s-a speculat că frumoasa brunetă ar avea o relaţie, dar şi o colaborare profesională cu fotbalistul şi vlogger-ul Roberto Haţegan. Tatăl lui Livian l-a sfătuit pe tânărul respectiv să stea departe de câştigătoarea primelor sezoane "Puterea Dragostei" şi a folosit termeni imposibil de reprodus când a descris-o pe fosta lui "noră". Mai mult decât atât, controversatul om de afaceri a declarat că o va "lovi" pe Bianca şi în viitor, chiar şi când aceasta va fi căsătorită şi va avea copii.

Citeste si: Bianca Comănici nu mai suferă după Livian! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei iubește din nou?

Eu foarte mult timp nu o să mă las și o să lovesc în ea, pentru că merită. O să o urmăresc până când o să aibă copii, dacă o să aibă, până când o să facă o nuntă, deși sperăm că nu ”, tuna şi fulgera Nelson într-un vlog recent.

Roberto Haţegan este un fotbalist cu potenţial
Roberto Haţegan şi Bianca Comănici ar fi trebuit să colaboreze pe youtube[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ei bine, pentru prima oară de când este atacată încontinuu de tatăl lui Livian, protagonista noastră a dat un răspuns acid. Supărată că a pierdut o colaborare profesională pe care şi-o dorea foarte mult, frumoasa brunetă l-a pus la zid pe Nelson şi i-a transmis că vrea să discute cu el la telefon sau faţă în faţă, la Cluj.

Bianca Comănici, mesaj dur pentru Nelson Mondialu! "Dacă tot te dai atât de șmecher pe youtube-ul ăsta, te rog din suflet să-mi răspunzi mâine la telefon" 

Am rămas și eu șocată de ce-a putut să spună un individ, un om psihic instabil, că nu-l pot numi altfel, care trebuie internat la ospiciu. Ar trebui să se sesizeze cineva că el nu are dreptul să stea liber pe stradă, ar trebui închis la ospiciu.

Am avut prea mult respect pentru unele persoane, pe altele le respect în continuare, nu am o problemă cu ele. Având în vedere că această persoană trăiește 24 din 24 cu gândul la mine și caută tot felul de chestii despre mine și scormonește și-l interesează ceea ce fac eu, pentru că face bani din Youtube. Dar pe el nu-l interesează să facă bani din Youtube, pe el îl interesează să-mi facă rău mie.
A încercat să-mi facă rău, asta e”,
a povestit Bianca Comănici.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că va publica secrete despre relația lor

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Comănici
Bianca Comănici a câştigat primele sezoane "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram]

Poate nu o să mai fie colaborarea cu băiatul respectiv, din cauza lui, dar până la urmă nu este nimeni vinovat. Eu am să discut cu el, să vedem cum rămâne. Nu am dat numele acelui băiat, așa că nu este cazul să trageți concluzii pripite. Însă, eu am luat o decizie. O să încerc pe cât posibil să iau contact cu această persoană, s-o sun, sau eventual, să-mi iau eu un bilet spre orașul în care locuiește și să-mi spună toate lucrurile față-n față, lucruri pe care le spune pe

vloguri. Să vedem dacă are aceeași părere, să vedem dacă îl fac într-un fel să-și vadă de viața lui. Vreau și la telefon să spună tot ce spune pe Youtube, pentru că față-n față nu are curaj să-mi spună. Am și eu dreptul să-i spun ceva și vreau să văd dacă are tupeu să-mi răspundă la telefon. Așa că, dacă tot te dai atât de șmecher pe youtube-ul ăsta, te rog din suflet să-mi răspunzi mâine la telefon. Dacă nu, vin direct acolo la tine și stăm de vorbă amândoi. Nu mai am respect, nu mai vorbesc cu dumneavoastră. Vorbesc cu ”tu” direct în față. Te rog frumos, să răspunzi la telefon, intri live pe Youtube și ne rezolvăm problemele. Ne-am văzut o singură dată în viața asta și văd că avem mari probleme, trebuie neapărat să le discutăm .”, a mai zis Bianca Comănici, potrivit WOWbiz.ro.

Nelson Mondialu
Nelson Mondialu o atacă mereu pe Bianca Comănici, fosta iubită a fiului său[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies